Umilințele la care a fost supusă Camilla Parker de Regina Elisabeta a II-a. Suverana nu accepta nici măcar să stea în aceeași încăpere cu ea

Ana Anitoiu 09.11.2022, 14:00
Umilințele la care a fost supusă Camilla Parker de Regina Elisabeta a II-a. Suverana nu accepta nici măcar să stea în aceeași încăpere cu ea

Camilla Parker Bowles, acum Regină Consoartă a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, ar fi fost supusă de Regina Elisabeta a II-a la umilințe, de-a lungul timpului. Suverana nu accepta nici măcar să stea în aceeași încăpere cu ea, chiar dacă era invitata fiului ei, care a devenit Regele Charles al III-lea.

Camilla, umilită de Regina Elisabeta a II-a

Când a permis divorțul dintre Charles și Diana, Regina Elisabeta a II-a nu a acceptat și ca amanta fiului ei, Camilla Parker Bowles, să devină automat un membru al familiei regale. De-a lungul timpului, suverana ar fi supus-o pe actuala Regină Consoartă la numeroase umilințe.

De exemplu, Regina Elisabeta a II-a nu i-a permis Camillei să se afle în aceeași încăpere cu ea în același timp, nici măcar la cine festive, de Crăciun, zile de naștere sau alte ocazii speciale, cu toate că era invitata fiului ei, pe atunci Prințul Charles, moștenitorul tronului.

De asemenea, în ziua în care s-a căsătorit cu Prințul Charles, Camillei Parker Bowles nu i-a fost permis să poarte alb. Singura care a avut această permisiune a fost Regina Elisabeta a II-a. Mireasa a fost nevoită să îmbrace o ținută argintie.

Umilinta prin care a trecut Camilla Parker inainte de casatoria cu Regele Charles
Regele Charles al III-lea si Regina Consoarta, Camilla

Motivul pentru care Camilla a fost acceptată în cele din urmă de suverană

Totuși, în cele din urmă, Camilla Parker Bowles a fost acceptată de Regina Elisabeta a II-a. Suverana a acceptat-o după ce a remarcat loialitatea și angajamentul de care a dat dovadă actuala Regină Consoartă față de fiul ei, acum Regele Charles al III-lea și față de familia regală britanică.

După toate eforturile pe care le-a depus pentru a câștiga încrederea Reginei Elisabeta a II-a, Camilla a primit titlul de Regină Consoartă a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. În plus, suverana i-a acordat susținerea ei împotriva criticilor parlamentului.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...