Drama nebănuită a Oanei Roman! Coșmarul prin care a trecut în adolescență. A suferit cumplit

Redacția IMPACT 29.04.2020, 19:06
Drama nebănuită a Oanei Roman! Coșmarul prin care a trecut în adolescență. A suferit cumplit

Oana Roman a oferit detalii neștiute despre momentele tinereții. Vedeta de 44 de ani a mărturisit prin ce drama nebănuită a trecut, în anii adolescenței sale.

Drama nebănuită a Oanei Roman

De curând, Oana Roman a împlinit vârsta de 44 de ani, iar în acest an și-a marcat aniversarea într-un mod diferit. De asemenea, a oferit câteva detalii neștiute, despre primii ani ai vieții sale. Mai exact, se pare că fiica lui Petre Roman a avut parte și de câteva episoade dramatice.

În plus, în câteva imagini rare cu ea din anii copilăriei, poate fi remarcat că fiica ei, Izabela, îi seamănă foarte bine Oanei Roman. Pe acea vreme, soția lui Marius Elisei avea doar câțiva anișori, iar asemănările dintre ea și Izabela sunt izbitoare, după cum au remarcat și fanii vedetei.

Drama nebănuită a Oanei Roman! Coșmarul prin care a trecut în adolescență. A suferit cumplit
Oana Roman a dezvăluit prin ce momente dramatice a trecut, în anii adolescenței

Coșmarul prin care a trecut vedeta, în adolescență. De ce a suferit cumplit

În prezent, Oana Roman locuiește împreună cu soțul ei, și fiica lor, dar și împreună cu Mioara Roman, mama vedetei. Pentru că aceasta a ajuns la o vârstă considerabilă și se încadrează în grupa de risc de îmbolnăvire cu noul virus, vedeta a decis să facă un pas important și să o ia pe mama ei să locuiască în aceeași casă cu ei. Oana Roman a recunoscut că în anii copilăriei, tatăl ei, fostul premier al României, obișnuia să îi aplice și câteva corecții.

„Copilăria (primii ani n.a) a fost foarte frumoasă pentru că am avut o guvernantă nemţoaică pe care am iubit-o extrem de mult, îi spuneam Cici. Şi m-a iubit, am nişte amintiri absolut incredibile. M-am simţit iubită. (…) Ai mei nu m-au cocoloşit niciodată. M-am dus şi m-am întors singură de la şcoală. (…) M-au marcat foarte tare bătăile pe care le primeam de la tata.”, a povestit Oana Roman, într-un interviu oferit în trecut, potrvit okmagazine.

„Din viaţa frumoasă pe care o aveam în copilărie, a venit Revoluţia. Tata a plecat pe 21 noaptea şi dus a fost. Pe 24 decembrie am plecat din apartamentul acela frumos şi nu ne-am mai întors. Pe 25 ne-a sunat tata şi ne-a zis că a fost numit prim-ministru şi mama l-a rugat să nu accepte, i-a zis «te rog, nu ne face aşa ceva». (…) Am rămas singură: pentru tata era prioritar să guverneze, mama voia să fie cu el şi eu eram singură. Am intrat în depresie ca adolescentă, am luat în greutate pe fond nervos, cei care au comentat despre asta habar nu au ce păcate şi-au făcut pentru că nu ştiu prin ce am trecut. Ai mei şi-au dat seama târziu ce era cu mine, m-au dus la doctor, dar era prea târziu. M-am luptat ani de zile cu depresia, am făcut ani de zile terapie, aşa cum m-am luptat şi cu kilogramele în plus. (…) A fost un coşmar perioada în care tata era în politică.”, a mai povestit Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe