Oana Roman a răbufnit! A ajuns la capătul puterii și a făcut totul public. Prin ce trece vedeta în aceste clipe

Diana Radu 27.04.2020, 08:18
Oana Roman a răbufnit! A ajuns la capătul puterii și a făcut totul public. Prin ce trece vedeta în aceste clipe

Oana Roman nu mai suportă viața în izolare. Vedeta a răbufnit pr pagina sa de Instagram acolo unde a mărturisit că ea nu este făcută pentru a fi o femeie casnică. Fiica fostului prim-ministru al României abia așteaptă să evadeze într-o vacanță pe litoral sau la munte.

Oana Roman a răbufnit: „Nu mai vreau să fac curat”

Fosta prezentatoare TV trăiește viața în izolare alături de soțul său Marius Elisei și de fetița lor Izabela. Însă, se pare că pentru Oana Roman situația nu este tocmai una roz, deoarece aceasta a dezvăluit că s-a săturat de făcut curățenie în casă și că arde de nerăbdare să plece într-o vacanță.

„Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

oana roman, izolare, curatienie, rabufnire, instagram
Oana Roman a răbufnit: „Nu mai vreau să fac curat”

Nici pentru Marius Elisei nu este prea ușor în autoizolare: „Pentru el e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mai mărturisit Oana Roman.

Mai mult se pare că Oana Roman a fost afectată și financiar de pandemie. Vedeta a declarat acum ceva timp că va trebui să apeleze la pensia mamei sale pentru a se descurca cu banii. Mama Oane Roman are o pensie de 2.100 de lei, după o viață întreagă petrecută la catedră ca profesoară de arabă.

Urmăriți Impact.ro și pe