Dorian Popa își face shaormerie. A investit 70.000 de euro. De ce va fi specială mâncarea

Anca Manolica 20.09.2022, 11:27
Dorian Popa își face shaormerie. A investit 70.000 de euro. De ce va fi specială mâncarea

Dorian Popa caută să facă bani din orice. După ce a fost în atenția publicului datorită pasiunii sale pentru imobiliare, construindu-și propriul cartier de vile, după ce l-a făcut faimos pe câinele său Cheluțu, câștigând o mulțime de bani cu el, artistul trece la următorul nivel în lumea afacerilor. Dorian Popa își face shaormerie. Dar una cu totul și cu totul specială. Iată ce o va deosebi de restul.

Dorian Popa caută să prospere în lumea afacerilor

Dorian Popa se numără printre artiștii de la noi care au înregistrat câștiguri colosale în ultimii ani. Deși pandemia a dus la anularea concertelor, el s-a reorientat și a început să facă bani frumoși din activitatea sa din online. Și asta nu este tot, pentru că actorul din celebrul serial Pariu cu Viața de la Pro TV a investit și în domeniul imobiliar și are planuri mari în acest domeniu.

La începutul lui 2022, Dorian a cumpărat, la Domnești, acolo unde și-a construit și el celebra casă în care totul este alb, încă 1.400 de metri pătrați. El are în plan să ridice alte patru vile, pe lângă cele șase pe care încă nu le-a scos la vânzare, dar care sunt aproape finalizate.

Dorian Popa își face shaormerie
Dorian Popa își face shaormerie

A investit 70.000 de euro într-o shaormerie

Mai mult, artistul se va lansa acum într-o nouă afacere. El își va deschide și o shaormerie, tot în aceeași localitate, investiție care îl costă 70.000 de euro, potrivit mărturisirilor făcute chiar de artist.

„Eu o să deschid shaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte shaormerii. O să lansez vineri shaorma Hâtz, prima shaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta shaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe”, a dezvăluit Dorian Popa, în exclusivitate pentru Playtech-Impact.

Vineri, 16 septembrie, acesta a creat cozi imense după ce a împărțit shaorma gratis într-un sector din capitală. El va repeta din nou acest experiment și vinerea aceasta, ocazie cu care va lansa prima shaormă aurie, din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...