Dispozitivul pe care toți românii trebuie să îl aibă în casă înainte de Sărbători. Intră în oferta Lidl începând de luni, prețul e de neratat

Ana Anitoiu 04.12.2022, 12:03
Dispozitivul pe care toți românii trebuie să îl aibă în casă înainte de Sărbători. Intră în oferta Lidl începând de luni, prețul e de neratat

Dispozitivul pe care toți românii trebuie să îl aibă în casă înainte de Sărbătorile de iarnă intră în oferta Lidl începând de luni, 5 decembrie, la un preț de neratat. Retailerul german a pregătit surprize pentru clienți, în săptămâna în care este așteptat Moș Nicolae.

Ce dispozitiv scoate la vânzare Lidl

În oferta Lidl pentru săptămâna 5 – 11 decembrie este inclus un dispozitiv util pentru bradul de Crăciun, în cazul persoanelor care optează pentru un pom natural.

Este vorba despre un suport pentru bradul natural cu rezervor de apă, sub marca proprie Livarno Home, cu garanție de cinci ani. Apa din acest recipient are două scopuri – acela de a ține pomul proaspăt mai mult timp și acela de a stabiliza dispozitivul.

Acest suport ar dimensiunile de 37 x 10,5 centimetri, este compatibil cu pomi cu înălțime maximă de 2,5 metri și care au trunchiul cu diametrul, la bază, de 3 – 12 centimetri. Rezervorul de apă are capacitatea de 2,5 litri, iar suportul poate susține brazi cu greutate maximă de 4,5 kilograme. Prețul acestui produs, ce va putea fi cumpărat din 5 decembrie, este de 119 lei.

Suport pentru brad natural in oferta Lidl
Suport pentru brad natural in oferta Lidl

Alte produse de Sărbători, în oferta Lidl

De asemenea, oferta Lidl pentru săptămâna 5 – 11 decembrie include o instalație cu globuri iluminate cu LED-uri, la prețul de 20 de lei, dar și lumânări LED pentru interior și exterior, ce se prind individual, cu clești, la prețul de 119 lei. Acestea au înălțimea de 10 centimetri și pot fi aprinse cu ajutorul unei telecomenzi.

Totodată, oferta Lidl include un brad artificial, cu suport metalic, cu înălțimea de 120 de centimetri și 1160 de crengi, în valoare de 399 de lei. Clienții Lidl mai pot cumpăra un set de 30 de globuri, la prețul de 34,99 lei, precum și o lampă LED decorativă, la prețul de 34,99 lei.

Clienții Lidl pot rezerva în magazine produse pe care apoi să le ridice, precum un brad natural cu o înălțime de 2 până la 2,5 metri, la prețul de 129,99 de lei, și o jumătate de porc, cu greutatea de 40 – 50 de kilograme, la prețul de 14,90 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...