La ce preț se vând carnea de porc și bradul de Crăciun la Lidl. Produsele din oferta de Sărbători se dau ca pâinea caldă

Ana Anitoiu 29.11.2022, 13:53
La ce preț se vând carnea de porc și bradul de Crăciun la Lidl. Produsele din oferta de Sărbători se dau ca pâinea caldă

Lidl și-a pregătit oferta pentru carne de porc, brad de Crăciun și alte produse ce sunt la mare căutare în luna decembrie, iar unele dintre ele se dau deja ca pâinea caldă.

La ce preț vinde Lidl carne de porc și brad de Crăciun

La fel ca anul trecut, Lidl le dă posibilitatea clienților să își rezerve produse pe care apoi să le ridice din magazine. Lista cu aceste produse include, printre altele, o jumătate de porc, fără cap, coadă și picioare, cu greutatea totală de aproximativ 40 – 50 de kilograme, la prețul de 14,90 lei pe kilogram. Deocamdată, stocul este epuizat temporar.

De asemenea, printre aceste produse pe care clienții Lidl le pot rezerva înainte de a le ridica din magazine se numără brazi naturali de Crăciun, cu o înălțime de 2 până la 2,5 metri, la prețul de 129,99 de lei.

Brazii de Crăciun pot fi rezervați începând de marți, 29 noiembrie, și pot fi ridicați din magazine până pe 1 decembrie, Ziua Națională a României. Clienții care doresc să rezerve un brad nu plătesc nimic până la ridicarea acestuia.

Alte produse ce pot fi rezervate la Lidl și apoi ridicate sunt: un set de vase la prețul de 499 de lei, un robot multifuncțional de bucătărie, la prețul de 2.199 de lei, precum și jamon maturat 12 luni, de 6,5 kilograme, la prețul de 299 de lei.

Se întâmplă la Lidl, de azi și până de Crăciun nu mai faci cumpărăturile ca înainte, schimbarea pentru clienți
Lidl

Alte oferte Lidl, pentru începutul lunii decembrie

De asemenea, Lidl a inclus în oferta de săptămâna acestea, pentru începutul lunii decembrie, și alte produse pe care le-ar putea căuta mulți români, mai ales pentru Ziua Națională, 1 decembrie.

De exemplu, în oferta Lidl se află cârnați de porc, la prețul de 10,99 lei pentru 500 de grame; ceafă de porc fără os, feliată, la prețul de 2,29 lei pentru 100 de grame, fasole albă bob mare, la prețul de 9,99 lei pentru un kilogram și bulion, la prețul de 5,49 de lei pentru 710 grame. Astfel, cei care vor să gătească fasole de 1 decembrie își pot găsi ingredientele necesare în magazinele Lidl.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...