Discuția pe care au avut-o Ștefan Bănică și fiul său Radu. Juniorul a povestit lecția de viață primită de la tatăl lui

Ana Anitoiu 20.09.2021, 08:29

Ștefan Bănică și fiul său, Radu, în vârstă de 19 ani, au avut o discuție serioasă pe care tânărul și-o va aminti pentru tot restul vieții. Juniorul care calcă pe urmele tatălui și bunicului său a povestit ce i-a spus artistul.

Ce crede fiul lui Ștefan Bănică despre faptul că s-a născut într-o familie celebră

Radu Ștefan Bănică se numără printre copiii de celebrități care se bucură de beneficii datorită faimei părinților, dar și cu responsabilitățile ce vin la pachet cu aceste privilegii.

”E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”, a spus el despre faptul că s-a născut în familia lui Ștefan Bănică, potrivit Antena Stars.

Discutia pe care au avut-o Stefan Banica si fiul sau Radu. Juniorul a povestit lectia de viata primita de la tatal lui
Stefan Banica alaturi de fiul lui, Radu

Cel mai important sfat pe care fiul lui Ștefan Bănică l-a primit de la artist

Deși de-a lungul timpului, ca orice copil, a primit numeroase sfaturi de la părinții lui, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a reținut unul drept cel mai important dintre toate.

De fapt, la acest capitol, artistul a fost pe aceeași lungime de undă cu mama băiatului, Camelia Constantinescu. Ștefan Bănică și această femeie au avut o relație în perioada 2000-2005, după ce el a divorțat de Mihaela Rădulescu.

”Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a spus Radu Ștefan Bănică despre cel mai important sfat pe care l-a primit de la părinții lui.

Ștefan Bănică, despre sfatul pe care i l-a dat fiului cel mare

Pe de altă parte, Ștefan Bănică a menționat anterior un alt sfat pe care i l-a dat fiului său cel mare. Artistul a dezvăluit că i-a spus tânărului să facă actorie de dragul profesiei, nu ca să ajungă vedetă.

”Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde. Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dă drumul la vorbă.

Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum ca mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel”, a spus Ștefan Bănică, conform okmagazine.ro.

Ștefan Bănică, în vârstă de 53 de ani, este tatăl a trei copii: Radu Ștefan Bănică; Violeta, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Andreea Marin (2006–2013) și Alexandru, în vârstă de doi ani, din actuala căsnicie a artistului, cu Lavinia Pârva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...