EXCLUSIV

Lavinia Pârva, prima reacție după ce s-a zis că divorțează de Ștefan Bănică Junior. Artista a dat cărțile pe față EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.09.2021, 16:17
Lavinia Pârva, prima reacție după ce s-a zis că divorțează de Ștefan Bănică Junior. Artista a dat cărțile pe față EXCLUSIV

La patru ani de când Lavinia s-a căsătorit cu Ștefan Bănică, tatăl copilului său, au reapărut zvonurile că cei doi ar fi în pragul divorțului. Artista neagă însă cu înverșunare și mărturisește că trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale.

Primele declarații ale Laviniei Pârva, după ce s-a spus că divorțează de Ștefan Bănică Junior

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Împreună au un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni. Recent, au reapărut zvonurile că cei doi ar divorța, lucru total eronat, potrivit mărturisirilor făcute de Lavinia pentru impact.ro.

Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului, ne-a spus aceasta.

Lavinia Pârva, declarație după ce s-a zis că divorțează de Ștefan Bănică Junior
Lavinia Pârva, alături de soțul său, artistul Ștefan Bănică Junior

”Ne-am dorit să ne creștem singuri copilul, fără bonă”

Mai mult, artista mărturisește că trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale, atât pe plan personal, cât și profesional. Este mamă cu normă întreagă și, spune ea, este mândră de acest lucru.

Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi, a mai declarat Lavinia pentru impact.ro.

Succes și-n afaceri

Lavinia ne-a mai spus că, profesional, se bucură de un succes neașteptat cu magazinul său de haine online.

Totul a început dintr-o joacă, iar acum înregistrează un mare succes. Mă refer la shop-ul online pe care-l am, cu haine de damă în special și lucruri pentru copii. Am și rochițe, dar merg foarte bine treningurile. În plus, au început și ofertele pe partea proiectului cu muzica balcanică pe care-l am, am cântări, sperăm să fie bine și-n continuare, a adăugat aceasta.

Lavinia Pârva, declarație după ce s-a zis că divorțează de Ștefan Bănică Junior
Frumoasa artistă este o mămică devotată

Ce spune despre fiul său

Alexandru, băiețelul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Junior îi ocupă însă cam totul timpul artistei. Aceasta ne-a mărturisit că în curând, juniorul va merge la creșă.

Crește frumos. Multă lume spune că seamănă cu tati, dar sunt și care zic că seamănă cu mine. O să-l ducem și la creșă, în curând, apoi la grădiniță, a mai spus aceasta.

Lavinia Pârva, declarație după ce s-a zis că divorțează de Ștefan Bănică Junior
Soția lui Ștefan Bănică, despre zvonurile legate de divorț

Primul zvon legat de divorț

Primul zvon despre divorțul cuplului a apărut în urmă cu aproximativ un an, și a pornit de la faptul că Lavinia nu mai purta verighetă. Artista l-a dezmințit însă pe paginile sale de socializare.

Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina! Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!, este mesajul postat la acea vreme de Lavinia Pârva.