Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu Ștefan Bănică, imagine de colecție. Cum au fost surprinși cei doi

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 20.07.2021, 20:28

Violeta, fiica Andreei Marin, și fratele ei cel mare, Radu Ștefan Bănică, au apărut într-o imagine de colecție dintr-o vacanță în care au mers recent alături de tatăl lor. Iată cum au fost surprinși cei doi adolescenți.

Cum au fost fotografiați Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu Ștefan Bănică

Violeta are 13 ani și este deja o domnișoară splendidă. Momentele în care apar imagini cu ea pe internet sunt rare, dar recent frumoasa fiică a Andreei Marin a plecat în vacanță alături de tatăl și fratele ei, iar o imagine cu cei doi adolescenți a fost publicată pe internet.

În fotografie, Violeta apare îmbrăcată cu o rochie albă mulată în partea de sus și largă în partea de jos, o eșarfă roșie și o geantă mică neagră. Machiată discret și încălțată cu o pereche de sandale, fiica Andreei Marin a pozat alături de fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr, Radu. Tânărul de 19 ani apare relaxat, îmbrăcat cu o cămașă în dungi și o pereche de pantaloni albi, ținându-și o mână-n buzunar. Cei doi adolescenți sunt aproape la fel de înalți.

Cei doi copii mari ai lui Ștefan Bănică au mers în vacanță alături de tatăl lor într-o destinație însorită, alături de actuala lui parteneră, Lavinia Pîrva, și de fiul lor în vârstă de doi ani, Alexandru. Radu Ștefan Bănică și cântăreața au dezvăluit că au luat masa într-un restaurant cu vedere la mare. În plus, artistul și partenera acestuia au publicat câteva fotografii de la plajă. Deschideți galeria foto de mai sus!

Violeta, fiica Andreei Marin, si Radu Stefan Banica, imagine de colectie
Radu Stefan Banica

Ștefan Bănică Jr, despre copiii lui

În urmă cu ceva timp, Ștefan Bănică Jr. a făcut câteva dezvăluiri despre copiii lui cei mari. Despre Radu a spus că deși este frumușel, oamenii n-ar mai trebui să-i bage în cap acest lucru, dar și că tânărul are sensibilitate, bun-simț și pictează frumos.

”Sfatul meu pentru el a fost ăsta: «Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!» E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.

Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dă drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum ca mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel”, a spus Ștefan Bănică Jr., potrivit okmagazine.ro.

Spre ce carieră ar înclina Violeta, fiica Andreei Marin

În ciuda faptului că Violeta are o fire artistică, Andreea Marin a dezvăluit că adolescenta înclină deocamdată către o carieră într-un domeniu cu totul diferit față de cel ales de părinții ei. Tânăra și-ar dori să devină avocat.

”Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu ăsta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...