Dinamovistul care tocmai a fost înșelat de soție. ”Ne chinuim de ceva vreme”

Stan Filon 20.02.2021, 14:13

Încă un cuplu celebru se destramă, în România! Fotabistul Steliano Filip și soția sa își iau adio, după un mariaj de aproape patru ani. Cei doi au un copil împreună, însă ea a fost fotografiată alături de…un amic. Chiar soția a vorbit despre acest eveniment trist din viața ei.

Steliano Filip se desparte de mama copilului său

Steliano Filip a revenit în România, după ce a semnat cu Dinamo. Este bucuros că joacă iar pentru fanii săi din România, însă zâmbetul său pălește atunci când se gândește la problemele din plan familial. Mariajul său alături de frumoasa Bianca Marina a ajuns la final.

Femeia a recunoscut că relația scâtțâia deja de mai multă vreme. ”Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presa. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a declarat Bianca Marina, pentru Antena Stars.

Steliano Filip se desparte de mama copilului sau
Steliano Filip se desparte de mama copilului sau

El a plecat la greci, ea s-a îndrăgostit acasă

Steliano Filip și fosta Miss Tumișișoara Bianca Marina sunt îmoreună de șapte ani, dar în 2017 s-au cununat în fața ofițerului de stare civilă. La scurt a venit și primul lor copil, iar toate păreau să le meargă bine. Fotbalistul a prins un contract în Grecia și a fost nevoit să plece din țară, însă soția sa nu l-a urmat. A rămas acasă cu copilul, dar a cunoscut pe altcineva. A fost fotografiată în compania unui musculos, despre care spune acum că este doar un amic.

Se pare că totul a plecat de ”amicul” despre care vorbește Bianca,deoarece în luna noiembrie a anului trecut, Steliano Filip îi făcea o declarație de dragoste în văzul tuturor, chiar de ziua ei de naștere.

”Dragostea mea, astăzi este ziua ta și este despre tine. Așa se spune în mod normal când e ziua cuiva, dar pentru mine în fiecare zi este despre tine. Despre tine și despre noi. Îți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc cu adevărat. Poate că uneori sunt capricios, enervant și devin chiar insuportabil, dar vreau să știi, dragostea mea, că toate astea sunt parte din mine, dar o parte minoră.

Majoritatea ființei mele este dedicată ție și numai ție. Și tu știi foarte bine asta. Chiar și când sunt insuportabil, eu tot te iubesc pentru că am găsit în tine soția perfectă și mama perfectă. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale. La mulți ani, soția mea! Te iubesc și am să o fac pentru eternitate!”, a fost mesajul postat de Steliano Filip pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...