Un fost acționar se întoarce la Dinamo. Cum a ajuns să se implice în salvarea clubului

Stan Filon / 22.01.2021, 15:52
Un fost acționar se întoarce la Dinamo. Cum a ajuns să se implice în salvarea clubului

Dinamo București, care navighează în ape tulburi, de când la conducere au venit spaniolii, primește un ajutor nesperat de la unul dintre foștii săi acționari. Acesta pune o vorbă bună pentru echipa alb-roșie pentru readucerea unor jucători la echipă.

Un fost acționar al lui Dinamo, detestat la un moment dat de fani, se implică pentru salvarea clubului

Situația dezastruoasă în care se află Dinamo a făcut mulți jucărori să plece unde au văzut cu ochii, din cauza faptului că nu au mai înasat niciun leu de luni bune de zile, iar vestiarul s-a golit încet, încet. Acum s-a aflat că unul dintre foștii acționari ai clubului se implică pentru salvarea echipei, așa cum poate și el, deși nu mai are nicio funcție la club.

Este vorba despre fostul președintele al lui Dinamo Nicolae Badea. Acesta este din ce în ce mai implicat alături de asociașia Doar Dinamo București. Nu-și asumă în public implicarea la Dinamo, dar acționează din ce în ce mai des ca reprezentant al clubului.

Un fost actionar al lui Dinamo, detestat la un moment dat de fani, se implica pentru salvarea clubului
Un fost actionar al lui Dinamo, detestat la un moment dat de fani, înceracă să-l readucă la club pe Steliano Filip (foto)

A fost președintele clubului între anul 1990-2013

Fost președinte al roș-albilor de la mijlocul anilor ’90 până în 2013, când Ionuț Negoiță a devenit proprietarul echipei, Badea încearcă să facă ce poate acum pentru echipa sa de suflet. Dovada vie că îl interesează soarta clubului este faptul că încearcă să-l aducă înapoi la Dinamo pe Steliano Filip.

Fostul dinamovist este liber de contract, după ce a plecat de la gruparea greacă Larisa, unde situația economică nu este una bună deloc. Nicolae Badea încearcă să-l convingă să se întoarcă la Dinamo, deși jucătorul știe că Dinamo este la un pas de faliment. Momentan, se pare că jucătorul analizează mai multe oferte, din alte campionate, dar a promis că va veni cu un răspuns pentru Nicolae Badea.

”Deghizat în înger, deși tot diavol este!”

Nicolae Badea a făcut legea la clubul Dinamo de la mijlocul anilor ’90, când roș-albii se aflau tot într-o situație grea, în sărăcie și fără performanțe, până când i-a predat societatea lui Ionuț Negoiță. Chiar dacă la momentul respectiv era persona non-grata pentru fanii dinamoviști, iată că acum lucrurile s-au schimbat.

Părerea unora dintre fanii dinamoviști nu s-au schimbat. Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al asociației DDB, a participat recent la o emisiune GSP Live, unde a primit un mesaj care spunea: “Suporterii se aliază cu cineva deghizat în înger, deși tot diavol este!”. Răspunsul acestuia a fost unul pe măsură: “Persoana respectivă trăiește în România, ar trebui să priceapă că aici așa merg lucrurile. Nu vom găsi îngeri care să salveze clubul Dinamo! În România, și Hristos dacă apare și are ceva de rezolvat, tot va trebui să apeleze la niște compromisuri, pentru că doar așa funcționează lucrurile!”, a fost replica lui Șendre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI