Din ce face bani Elena Băsescu în vreme de pandemie. Afacerea nebănuită a fiicei fostului președinte al țării

Iancu Andreea 30.06.2020, 08:36

Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, reușește să facă față singură vieții de mamă singură. Elena Băsescu are trei copii și trebuie să le asigure acestora toate cele necesare. Și pentru că pandemia a afectat multe sectoare din punct de vedere economic, a fost nevoie ca mezina să se reorienteze profesional. Elena a descoperit o oportunitate de a-și deschide o afacere profitabilă zilele acestea.

Elena Băsescu s-a reprofilat

Mulți o cunosc de pe vremea în care activa ca europarlamentar din partea PDL. În perioada 2009-2014, Elena Băsescu era ocupată cu politica și strategiile pentru țară. Totuși, la câțiva ani diferență, în 2018, fiica lui Băsescu și-a deschis o afacere. Compania Elena Băsescu & Kids SRL avea drept scop vânzarea de haine pentru copii și mămici. Cifrele însă, au arătat că afacerea mezinei nu mergea tocmai bine. În primul an de raportări la Registrul Comerțului aceasta înregistrase pierderi de 13.000 lei. Iar această sumă pare să se fi pierdut chiar din prima lună.

Și pentru că a descoperit o oportunitate de a-și relansa afacerea, Elena a ales să producă măști de protecție. În plină creștere a cazurilor de coronavirus după relaxarea măsurilor, măștile de protecție sunt obligatorii. Și dacă adulții pot găsi numeroase variante de protecție, cei mici nu prea au soluții. De aceea, fiica lui Băsescu a lansat o colecție de măști destinate copiilor. Acestea sunt disponibile în 8 variante și pornesc de la un preț minim de 32 de lei, ajungând până la 42 de lei. Site-ul unde sunt comercializate aceste măști indică faptul că ar avea patru straturi de protecție.

Elena Băsescu alături de copiii săi, purtând măștile propriei firme Foto - Instagram
Elena Băsescu alături de copiii săi, purtând măștile propriei firme
Foto – Instagram

Cum își promovează Elena Băsescu afacerea

Înainte de pandemie, site-ul Elenei afișa doar patru categorii principale: haine de fete, haine de băieți, haine de mamă și haine de bebeluși, conform libertatea.ro. Totuși, noua oportunitate a creat și o categorie în plus în magazinul online al Elenei. Ba chiar și cu un îndemn al fostului europarlamentar de a cumpăra acest produs comercializat de firma sa.

Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism, spunea Elena Băsescu, pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...