Cum s-a îmbrăcat Elena Băsescu la premiera unui film românesc. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Redacția IMPACT 19.02.2020, 09:36
Cum s-a îmbrăcat Elena Băsescu la premiera unui film românesc. Oamenilor nu le-a venit să creadă

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima. Filmul a avut premiera deja, fiind un prilej pentru multe vedete să își facă apariția. 

Elena Băsescu, o altfel de apariție

Povestea filmului urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

„Nu am muncit mai mult la nimic în viața asta. În acest film mi-am pus toate visurile, speranțele, sudoarea și o mare parte din bani. Este un film făcut cu multă pasiune și cu mulți prieteni care au pus umărul. Ideea mi-a venit în timp ce mă aflam la Miami, în iarna 2017-2018, în casa unui prieten care s-a și oferit să mă ajute. Atunci am scris și primul draft al scenariului. M-am întors în țară, am luat legătura cu Matei Dima și cu Jesus și de aici a început totul”, a declarat Codin Maticiuc.

Atrasă de povestea filmului, Elena Băsescu a venit și ea la premiera, alături de alte vedete care și-au făcut apariția la Cinematograful de la Băneasa Shopping City.

Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu a venit într-o ținută destul de neobișnuită, mai exact, într-un trening de 3000 de euro, pe care i-a asortat cu niște pantofi stiletto. Asocierea neobișnuită nu făcut-o să strălucească mai puțin la premiera filmului, ba, mai mult, a atras toate privirile. Ținuta sa extravagantă ete de fapt un trening Gucci, dat fiind faptul că bruneta este o fană împătimită a sportului. Alături de ea, la premiera de luni a peliculei lui Codin Maticiuc și-au mai făcut apariția alte vedete printre care Inna, Antonia și Delia Matache.

 

Sursa foto: Facebook / Elena Băsescu

Urmăriți Impact.ro și pe