Elena Băsescu s-a transformat total. Cum și-a schimbat viața la 40 de ani

Iancu Andreea 03.06.2020, 20:43

Elenei Băsescu pare să îi meargă bine chiar și în perioada pandemiei. Frumoasa mezină a fostului președinte, Traian Băsescu, a împlinit de curând 40 de ani. Iar asta pare să îi priască de minune. Elena se află într-o formă de invidiat, deși acasă o așteaptă în fiecare seară cei trei copilași.

Îi merg afacerile chiar și în timp de criză

În timp ce mulți antreprenori se luptă să își câștige pâinea în această perioadă, Elena Băsescu se numără printre norocoși. Vedeta pare să nu resimtă criza, de vreme de fotoreporterii click.ro au surprins-o la volanul unei mașini noi. Conform publicației, Elena conduce un model de mașină extrem de scump, estimat la 70.000 de euro.

Este lesne de înțeles că tânăra mămică și-a permis un astfel de bolid. Elena Băsescu activează încă în politică, dar își rotunjește veniturile și datorită afacerii pe care o deține. Fiica lui Traian Băsescu produce haine pentru copii și mămici, iar în această perioadă s-a adaptat și confecționează măști de protecție.

Elena Băsescu și cei trei copilași ai săi Foto - cancan.ro
Elena Băsescu și cei trei copilași ai săi
Foto – cancan.ro

La fel de frumoasă și la 40 de ani

Atunci când o privești, ai zice că nu are cum să fi împlnit 40 de ani cu câteva zile în urmă. Totuși, Elena Băsescu nu mai este de mult o puștoaică. Din fericire, arată ca una. Deși este mamă a trei copii, singură și nevoită să se descurce fără ajutorul vreunui partener, Elena este într-o formă de zile mari. Vedeta afișează o siluetă aproape de perfecțiune, este aranjată, dar naturală și pare să facă mult sport. Totodată, și gena o ajută să arate fabulos, dar și cei trei copilași: Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni).

Din păcate, în viața amoroasă a Elenei pare să nu mai fie loc pentru o prezență masculină. Aceasta a trecut prin momente dureroase cu cei doi parteneri. După divorțul de Syda, Elena a ales să petreacă timp cu Cătălin Gheorghe, cunoscut drept „Tomată”. Totuși, la doar doi ani de la începutul relației, cuplul s-a destrămat. Elena a rămas cu fiica rezultată în urma dragostei lor, micuța Anastasia.

Urmăriți Impact.ro și pe