Detaliul neștiut până acum despre Alex Velea. Câte clase are iubitul Antoniei. A rămas repetent

Andreea Grecu 17.07.2021, 18:10

Un detaliu neștiut până acum despre Alex Velea a ieșit la iveală. Puțini știau că iubitul Antoniei a rămas repetent în timpul școlii.

Câte clase are iubitul Antoniei, de fapt

Deși Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, acesta a pus școala pe locul doi. Cariera de succes a artistului nu vine ca urmare a studiilor ci a talentului și sârguinței. Alex Velea a fost un elev silitor, însă a lăsat școala pe plan secund pentru a se dedica pasiunii lui: muzica.

Acum Alex Velea pare să aibă viața perfectă: are un real succes în cariera muzicală și și-a întemeiat o familie alături de Antonia, cei doi având împreună doi băieți. Cu toate acestea, până să ajungă aici, artistul a făcut numeroase compromisuri și sacrificii.

Despre toate acestea Alex Velea a vorbit in cadrul emisiunii Xtra Night Show. Artistul a povestit despre anii de liceu și de facultate, dar și despre debutul său în lumea muzicii.

Velea a declarat că a fost un elev silitor. Îi plăcea să învețe și a participat și la olimpiade. Lucrurile s-au schimbat însă după ce a câștigat un concurs muzical.

Alex Velea s-a dedicat muzicii și rămas repetent la școală

După câștigarea concursului muzical Alex Velea și-a dedicat cea mai mare parte din timp muzicii și s-a axat prea puțin pe studii. Acesta nu îți dorea decât să devină un artist cunoscut, lucru care s-a și întâmplat. La scurt timp a început să susțină concerte, să participe la evenimente și își dorea ca totul să-i iasă bine pe plan muzical. Prin urmare școala a rămas pe plan secund, iar Alex Velea a rămas repetent un an.

Detaliul neștiut până acum despre Alex Velea. Câte clase are iubitul Antoniei

Nu s-a lăsat însă înfrânt de această nereușită. Artistul a reușit apoi să creeze un echilibru între carieră și scoală și a reușit să termine liceul și să se înscrie la facultate. Și-a luat diploma de licență de dragul mamei lui, după cum declara chiar el.

„Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a povestit Alex Velea, la Xtra Night Show, potrivit cancan.ro.

Antonia l-a ajutat sa economisească bani

Un alt detalii pe care puțini îl știu despre Alex Velea este faptul ca acesta nu era capabil să economisească bani. După terminarea facultății s-a dedicat doar muzicii și era un petrecăreț convins. Alex Velea nu a reușit să strângă bani până când nu a intrat Antonia în viața lui. Cu toate acestea artistul a recunoscut că este riscant să nu agonisești bani, deoarece viața de artist este riscantă.

„Dacă nu agonisești și noi până la 30, 40 de ani nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat”, a mai spus Alex Velea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe