Asta-i cea mai mare frică a lui Alex Velea. Nu, nu e vorba de Antonia sau de copii. Nici nu te-ai fi gândit

Andreea Bisinicu 20.06.2021, 15:18

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați și invidiați deopotrivă artiști din showbizul autohton. Are o carieră incredibilă în industria muzicală de la noi, o relație cu una dintre cele mai frumoase femei din România și o familie de care orice bărbat s-ar simți mândru. Se iubesc de aproape un deceniu și toată lumea se întreabă care este secretul unei relații atât de solide. Care este cea mai mare frică a lui Alex Velea.

Asta-i cea mai mare frică a lui Alex Velea

Are tot ce-și poate dori și cu toate acestea există un anumit lucru care-l sperie îngrozitor pe Alex Velea. Puțini sunt cei care știu faptul că iubitul Antoniei și finalistul de la Asia Express sezonul 3 sunt foarte buni prieteni, pe lângă colegi de breaslă. Mai mult, Speak l-a invitat pe liderul Golden Gand la podcastul său, acolo unde au depănat amintiri de pe vremea când logodnicul Ștefaniei era tour managerul lui Velea.

Alex Velea și-a amintit cât de mulți bani câștiga pe un singur concert, la începutul carierei sale, dezvăluindu-i lui Speak cea mai mare frică a sa. Și deși mulți vor crede că este vorba despre pierderea Antoniei, ei bine, nu! Trapperul spune că cea mai mare temere în viață este cea de sărăcie, fiind un om care a început de jos și care știe cât de multe sacrificii sunt necesare pentru a reuși să ajungi în vârf.

Speak: Tu atunci cântai pe 2000 de lei.

Alex Velea: Nu mai știu…

Speak: Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii

Alex Velea: Erai și tour manager, și DJ și tot…

Speak: Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă… Dar, eu din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam business-ul.

Alex Velea: Mi-e frică de sărăcie. Mi-e frică deodată să nu mai am nimic. Lumea mă provoacă pentru că știe că mă aprind ușor. Vrea circ și pâine că știe că sunt bun de gură și că am cuvintele la mine și încep râsul și să măscăresc lumea. De multe ori mi se pare că jignesc niște oameni din jurul meu care nu au nicio vină, așa pe mine nu am probleme. Dau în punctele sensibile: mamă, nevastă, copii. Am învățat mai demult să nu mai pun la suflet, dar când zici ceva public și ești răutăcios, nu e bine.

Când vor face nunta Antonia și Alex Velea

Artistul a declarat în nenumărate rânduri că Antonia, pe care o alintă „nevasta mea”, este femeia visurilor sale și sufletul său pereche. Alături de fiii lor Akim și Dominic, liderul de la Golden Gang susținea la Chefi la Cuțite că el consideră că are trei copii, iubind-o la fel de mult și pe Maya, fiica Antoniei din mariajul brunetei cu italianul Vicemzo Castellano.

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, pe cineva cu care să împărtășim dragostea. Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și am trecut peste toate obstacolele. Suntem împreună de opt ani și eu zic că avem trei copii, chiar dacă Maya este din prima ei căsătorie. Sunt un om împlinit și fericit.”, a declarat Alex Velea la Chefi la Cuțite.

Deși se iubesc la fel de mult ca în prima zi, cei doi artiști încă nu s-au căsătorit cu acte în regulă. Deși își doresc acest lucru, Alex Velea spune că până acum nu au avut ocazia de a planifica o nuntă ca la carte, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, trapperul și frumoasa lui iubită i-au asigurat pe fanii lro că vor face și acest pas, foarte important pentru ei, de altfel.

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a declarat Alex Velea la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe