VIDEO EXCLUSIV

Detaliul care a schimbat mariajul Ginei Chirilă cu Bogdan Vlădău după episodul de infidelitate. „Nu sunt un exemplu”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 05.11.2022, 16:58

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de 10 ani și de 4 ani sunt soț și soție, îndrăgostiții celebrând momentul în vacanța recentă petrecută în Bali. Fostul model susține că relația lor nu s-a schimbat de când au semnat actele de căsătorie, ci din primăvara lui 2020, când au devenit, pentru prima oară, părinți.

Ce s-a schimbat în mariajul Ginei Chirilă cu Bogdan Vlădău

Relația de un deceniu pe care o au Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu a fost întotdeauna lapte și miere. La începuturile lor, fostul model a aflat despre episodul de infidelitate al cărui protagonist a fost chiar partenerul ei de viață.

Deși multe femei nu ar fi tolerat o astfel de greșeală, Gina Chirilă a decis, la acel moment, cu inima și l-a iertat cu greu, ce-i drept, pe Bogdan. Vedeta a dat dovadă de multă putere pentru a depăși acel moment și ulterior de a-i da din nou credit lui Vlădău.

„Nu sunt un exemplu, am făcut ce am simțit, probabil dacă simțeam să nu trec, nu treceam, dar am simțit că pot să trec peste asta, într-adevăr a durat ceva pentru a se reconsolida încrederea și relația, dar nu mi s-a părut ceva imposibil”, a declarat, pentru Impact.ro, Gina Chirilă.

Gina Chirilă: „Ce ne-a consolidat a fost Katia”

Timpul a demonstrat că Gina, deși a riscat destul de mult să îi dea atunci o nouă șansă lui Bogdan, a câștigat o familie reușită, cei doi fiind părinții unei fetițe adorabile, pe nume Katia. În urmă cu 4 ani, după 6 ani de conviețuire, îndrăgostiții au decis să facă pasul cel mare și au devenit oficial soț și soție. Potrivit mărturisirilor fostului model, semnarea actelor la Starea Civilă nu i-a adus un plus de siguranță în ceea ce privește viitorul familiei.

„Nu mi se pare că s-a schimbat ceva după ce ne-am căsătorit, sincer, este doar un act. Respectul, iubirea trebuie să existe tot timpul acolo. Ce ne-a consolidat a fost Katia, asta a fost o schimbare în bine, dar actul de căsătorie e un act”, a declarat, pentru Impact.ro, Gina Chirilă.

Gina Chirilă și fetița cuplului, Katia
Gina Chirilă și fetița cuplului, Katia

Gina Chirilă: „Dacă te iubește, este cu tine oricum”

Soția lui Bogdan Vlădău susține că amândoi dau dovadă de maturitate și au încredere deplină unul în celălalt. Chiar dacă amândoi se bucură de popularitate și au admiratori/admiratoare, niciunul nu intervine în proiectele celuilalt invocând drept motiv gelozia.

„Bogdan a fost tot timpul alături de mine. Când am fost la Milano, am fost singură. Nu știu dacă e gelos sau nu, însă mă susține foarte mult și este foarte important acest aspect, pentru că într-o relație nu trebuie să ții pe cineva în casă neapărat, trebuie să îl lași să-și urmeze visul, dacă te iubește, este cu tine oricum”, ne-a spus ea despre unul dintre principiile după care funcționează cuplul lor.

Deși este la prima experiență ca mamă, Gina Chirilă reușește să se împartă între fiica ei și a lui Bogdan, dar și carieră. Vedeta recunoaște că se bazează pe ajutorul mamei sale, care se bucură să fie alături de micuță oricând este nevoie, și atunci rolul de mamă nu mai este atât de solicitant. Vedeta se bucură de statutul de antreprenor, dar are venituri și din alte proiecte.

„Am un brand de haine de care mă ocup cumva aproape full time job, mai fac și proiecte de imagine în România, în Milano, dar mă axez foarte mult să cresc brandul meu, pentru că mi se pare cel mai important în momentul acesta”, a precizat, pentru Impact.ro, soția lui Bogdan Vlădău.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe