Cea mai dorită vacanță pentru un cuplu din showbiz-ul românesc. Au plecat după ce li s-a anulat sejurul de 3 ori (Exclusiv)

Andra Daoud 04.10.2022, 14:17
Cea mai dorită vacanță pentru un cuplu din showbiz-ul românesc. Au plecat după ce li s-a anulat sejurul de 3 ori (Exclusiv)

Vacanța de vis poate cere sacrificii de multe ori, iar un cuplu celebru din showbiz-ul românesc a aflat acest lucru pe propria piele. Cei doi și-au sărbătorit aniversarea căsniciei într-o detinație exotică, însă abia a patra oară planificarea a fost cu noroc. De ce au fost nevoiți să amâne de trei ori sejurul.

Cuplul căruia i s-a anulat vacanța de 3 ori

Bogdan Vlădău și soția lui, Gina Chirilă, au avut parte recent de o vacanță superbă, în doi. Cuplul a sărbătorit aniversarea a 4 ani de căsnicie în Bali și s-au îndrăgostit de această destinație exotică. Bogdan și Gina au petrecut trei săptămâni pe insulă, timp în care fetița lor a rămas acasă cu bunica. Până să își vadă visul împlinit, cei doi au fost nevoiți să amâne de câteva ori plecarea, fie din cauza pandemiei, fie din cauza treburilor pe care le aveau la București.

„Ne doream foarte mult să ajungem în Bali, de 3 ori ni s-a anulat vacanța acolo. Din cauza pandemiei de 2 ori și o dată au intervenit lucruri de făcut aici. Am zis că trebuie să ajungem și a fost superb, ne-am îndrăgostit de-a dreptul de locul acela”, a mărturisit Gina Chirilă, într-un interviu pentru Playtech.ro.

„Ne place foarte mult să călătorim. Abia aștept să pot să o iau și pe Katia cu noi în toată lumea. Mi se pare cea mai mare bucurie să călătorești, să cunoști oameni noi, culturi diferite, pentru că oricât de mult ai studia și ai învăța, atunci când călătorești înveți cel mai mult.”, a mai adăugat soția lui Bogdan Vlădău.

Cea mai dorită vacanță pentru un cuplu din showbiz-ul românesc. Au plecat după ce li s-a anulat sejurul de 3 ori (Exclusiv)
Bogdan Vladau si Gina Chirila au petrecut 3 saptamani in Bali

Mama Ginei Chirilă, o bunică implicată

Gina și Bogdan s-au putut bucura de o vacanță doar ei doi, pentru că micuța Katia a rămas acasă, în grija bunicii. A fost pentru prima dată când cuplul a plecat pentru o perioadă atât de îndelungată fără cea mică, însă soacra lui Bogdan Vlădău s-a descurcat excelent.

„Mă ajută foarte mult mama și în continuare am posibilitatea de a călători și de a-mi face joburile și să fiu și mamă. Se poate cu ajutor, bineînțeles. Recent, am fost plecați 3 săptămâni în Bali și a fost cea mai lungă perioadă de timp fără Katia, am fost în vacanță. Mi-a fost greu, dar am foarte mare încredere în mama, știu că e pe mâini bune.

De multe ori pe zi le sunam pe video să văd ce fac, clar! Am mai fost în vacanță doar noi doi, dar cel mult 10 zile, nu am plecat așa mult niciodată. A fost superb, perfect, ne-am reîncărcat bateriile și chiar aveam nevoie pentru că am muncit foarte mult în ultima perioadă și aveam mare nevoie de chestia asta.”, a mai spus Gina Chirilă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe