Detalii incredibile despre Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu artistul cu doar 2 ore înainte să moară (exclusiv)

Ana Anitoiu 28.10.2021, 20:46
Detalii incredibile despre Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu artistul cu doar 2 ore înainte să moară (exclusiv)

Au ieșit la iveală detalii incredibile despre Leo Iorga. Unul dintre fiii artistului, Edy, a povestit ce s-a întâmplat cu el cu doar două ore înainte de a muri, pe 2 noiembrie 2019, în urma unei lupte lungi cu boala secolului.

Cum l-a ajutat Leo Iorga pe fiul său de dincolo de moarte

Edy Iorga a povestit, printre altele, că tatăl său îl veghează din Rai și că l-a ajutat de dincolo de moarte într-un moment extrem de dificil din care nu știa cum să iasă, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Am avut acum câteva luni un necaz, nu mai aveam bani nici pentru chirie căci, la vreme de pandemie, firma mea de efecte pirotehnice nu produce din lipsă de evenimente.

Și mă tot gândeam de unde să fac rost de o sumă cu care să acopăr și utilitățile casei. La un moment dat, m-a sunat fratele meu mai mic, Paul, și m-a întrebat dacă am verificat contul în care tatăl meu primea bani din drepturile de autor.

Când am verificat, am găsit în jur de 1.000 de lei, exact suma de care aveam nevoie. M-am uitat spre Cer și am zâmbit. M-a ajutat cu bani, de dincolo de moarte. Cu siguranță, cei dragi ne veghează”, a povestit Edy Iorga, pentru Impact-Playtech.

Detalii incredibile despre Leo Iorga. Ce s-a intamplat cu artistul cu doar 2 ore inainte sa moara (exclusiv)
Leo Iorga

Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga cu două ore înainte de a muri

Leo Iorga a luptat mult timp pentru viața lui, după ce a fost diagnosticat cu boala secolului la plămâni. A suferit cinci operații, tratamente dificile și ședințe de chimioterapie. A reușit să ducă lupta aproape opt ani, până pe 2 noiembrie 2019, când a murit înconjurat de soție și de cei doi fii ai lui, Edy și Paul.

În prezent, familia fostului solist al trupei Compact se pregătește să facă un parastas și probabil va da bani la o mănăstire pentru o masă caldă pregătită pentru copiii sărmani.

Potrivit lui Edy Iorga, cu două luni înainte de a muri, Leo Iorga a aflat că au fost finalizate lucrările la cavoul său din Cimitirul Bellu diin București. Solistul și-a ales singur mormântul și a preferat să-și doarmă somnul de veci pe Aleea Scriitorilor, nu pe cea a Artiștilor.

”El și-a ales groapa, a vrut să vină cu mama la masa negocierilor, se întâmpla asta în anul morții lui. Numai că nu i-a plăcut groapa de pe Aleea Artiștilor, a spus că acolo este prea mare înghesuială, că sunt morminte chiar și pe alee, așa că a ales o groapă de pe Aleea Scriitorilor, lângă mormintele lui Mihai Eminescu, I.L. Caragiale și Mihail Sadoveanu.

A cumpărat acolo o parcelă, apoi s-a tot interesat de lucrări. Ca o coincidență stranie, tata n-a plecat, n-a murit, până când nu a fost sigur că locul de veci este terminat. A murit la două ore după ce a aflat că e gata cavoul”, a mai spus fiul lui Leo Iorga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...