EXCLUSIV

Văduva lui Leo Iorga, păgubită la vila din Eforie Nord. Ce situaţie jenantă: ”Turiștii ne-au furat prosoapele și furculițele” EXCLUSIV

Carmen Andrei 24.08.2021, 14:50

Paula Iorga, văduva solistului Leo Iorga, aflată în șomaj și cu mari datorii la bancă, s-a străduit toată vara să strângă bani din închirierea vilei ”Iorga S House”, din Eforie Nord. Numai că cei care au fost găzduiți aici au luat, ca ”amintire”, la plecare, tacâmurile și prosoapele. Edy Iorga, fiul regretatului cântăreț, ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre paguba lăsată de turiștii, care, surpriză, nu-s deloc săraci, parcând în fața vilei mașini scumpe.

”Am dat jos de pe perete ”Discul de Aur” al tatălui meu, ca să nu-l fure cineva!”

Edy Iorga, fiul cel mare al lui Leo Iorga, este șocat de ceea ce se întâmplă în vila familiei de la malul mării, singura sursă de venit a mamei lui.

”Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate pentru impact.ro.

Temător, Edy a decis să dea jos de pe perete ”Discul de Aur”, obținut de tatăl lui: ”I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un  hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin”, ne-a mai declarat el.

Recent, Paula Iorga, văduva lui Leo Iorga, a anunțat că va transforma locuința din Eforie Nord în casă memorială: ”Nu știu dacă vom face o casă memorială Leo Iorga, sunt foarte multe idei, încă nu am stabilit ceva anume. Oricum, pe pereți sunt deja poze cu tata, în toată casa sunt. Uite, pe astea nu le fură turiștii, le-o fi teamă sau mai au ceva respect”, a mai adăugat Edy Iorga, pentru impact.ro

paula la eforie nord
Paula la Eforie Nord

Paula Iorga a părăsit casa din București unde a locuit cu Leo Iorga

Edy Iorga ne anunța, în primăvară, că Paula Iorga a renunțat la casa în care a locuit cu chirie, alături de Leo Iorga: „Mama se va muta din casa în care a locuit cu tata, la vila noastră din Eforie Nord. E mai bine așa, acolo erau prea multe amintiri. Au locuit cu chirie, într-o căsuță din Berceni.

Ei vânduseră apartamentul, proprietate personală, din București, pentru a ridica vila din Eforie Nord, așa că, în ultimii 15 ani, au stat în Capitală doar cu chirie. Era prea greu pentru mama să mai întrețină acest imobil, avea câteva camera, plus pod și beci, costa și cam mult lunar, eu și fratele meu am plecat de câțiva ani de acolo, ne-am văzut de viețile noastre. Ea va sta la Eforie Nord. Nu e singură acolo, e cu bunica”.

Au rate lunare de 1.000 de euro la bancă, pentru vila din Eforie Nord

Paula Iorga a renunțat la locul de muncă, pe vremea când Leo Iorga era foarte bolnav, și nu a mai reușit să se angajeze, așa că femeia îndoliată se străduiește să facă rost de bani din turism.

”Încă mai avem rate la bancă pentru vila din Eforie Nord, în jur de 1.000 de euro lunar, dar strângem cu toții!”, ni s-a mai confesat fiul cel mare al lui Leo Iorga.

Marele artist Leo Iorga s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, la doar 54 de ani, după o luptă de 9 ani cu cancerul de plămâni.