Denise Rifai, dată de gol de un politician important. Marele secret s-a aflat: „Asta sunteți

Badea Violeta 06.07.2022, 12:02
Denise Rifai, dată de gol de un politician important. Marele secret s-a aflat: „Asta sunteți

Un celebru politician a fost invitat, de curând, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Acesta a fost extrem de degajat și a făcut mărturisiri uluitoare despre cariera sa, despre familie, dar și despre viața sa personală. La un moment dat, politicianul a surprins-o pe moderatoare într-un mod inedit, dezvăluind un detaliu despre care foarte puțini știau. Iată cine a fost invitatul vedetei de la Kanal D și ce a spus despre aceasta!

Detaliul care a ieșit la iveală despre Denise Rifai. Totul s-a aflat datorită unui politician important

Denise Rifai este o vedetă de televiziune și jurnalist care a devenit cunoscută datorită felului său impunător de a adresa întrebări diferitelor personalități pe care le are invitate în emisiune.

De data aceasta, însă, un invitat a reușit să o ia prin surprindere pe celebra prezentatoare. Este vorba despre Rareș Bogdan, jurnalist de televiziune și om politic.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, acesta a vorbit și despre fotbal, dezvăluind că este un susținător înfocat al echipei Universitatea Cluj. De asemenea, Rareș Bogdan a dezvăluit că jurnalista Denise Rifai este fana Rapidului.

„Acum ceva timp fiul meu a venit la mine, la partid: Tata, vreau să mergem la meci, la Rapid cu Universitatea Craiova. Am primit locuri lângă prietenii de la Universitatea Craiova.

Aveau fular, au vrut să-mi dea și mie unul, dar le-am zis: Nu-mi dați, am prieteni mulți și la Rapid. Îmi place Rapidul, știu că dumneavoastră (n.red către Denise Rifai) sunteți rapidistă”, a spus Rareș Bogdan la emisiunea lui Denise Rifai.

Rares Bogdan a fost invitat, de curand, la emisiunea lui Denise Rifai
Rares Bogdan a fost invitat, de curand, la emisiunea lui Denise Rifai

Ce pasiune are politicianul

În cadrul aceleiași emisiuni, Rareș Bogdan a dezvăluit că adoră să citească. Cel care i-a insuflat această pasiune este Ioan Aurel Pop, actualul preşedinte al Academiei Române.

Acesta l-a meditat la istorie pe Rareș Bogdan, înainte ca acesta să fie student la Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş Bolyai, din Cluj Napoca.

„Avea o cameră plină cu cărţi, numai pe tavan nu erau cărţi. Era impresionant. El mi-a insuflat pasiunea pentru citit. Citesc şi acum, mai ales pe avion”, a precizat politicianul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...