Legătura dintre Traian Băsescu și noul patron al Rapidului. Sunt sute de mii de euro la mijloc

Badea Violeta 06.06.2022, 12:03
Legătura dintre Traian Băsescu și noul patron al Rapidului. Sunt sute de mii de euro la mijloc

Dan Șucu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori din țara noastră. Averea acestuia este estimată la peste 120 de milioane de euro și, de curând, a devenit acționar al clubului de fotbal Rapid Bucureşti. Acum s-a aflat legătura neștiută dintre prosperul om de afaceri și fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Ce au în comun Dan Șucu și Traian Băsescu

Dan Șucu este, fără dar și poate, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din țara noastră. Acesta a intrat pe piaţa în 1993 cu brandul Mobexpert, acum unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România.

În prezent, noul patron al Rapidului mai este implicat și în alte companii importante de la noi din țară. Totodată, acesta a dezvoltat și Arcadia Apartments Domenii. Puțină lume știe însă că acest proiect imobiliar îl leagă într-un fel sau altul de fostul șef al statului, Traian Băsescu.

După ce a părăsit vila RAPPS, fostul președinte al României s-a mutat în ultimul apartament din primele faze ale proiectului Arcadia Apartments Domenii. Este vorba despre un penthouse impresionant în valoare de nu mai puțin de 550.000 de euro.

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul.”, au anunțat dezvoltatorii imobiliari, conform stiripesurse.

CTP, enervat de Traian Băsescu, după reacția fostului șef de stat la mutarea din vila de protocol
Traian Basescu 

Motivul pentru care Traian Băsescu a fost somat să părăsească vila de protocol

Fostul președinte al României a fost somat în luna martie să părăsească vila de protocol. Amintim că Traian Băsescu a fost declarat colaborator al fostei Securități. Din acest motiv, acesta nu mai are dreptul la vilă și nici la paza SPP.

„Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva.

Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (…) Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a declarat fostul șef al statului pentru Realitatea Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...