Denise Rifai, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cine a convins-o să facă acest pas: „Am spus DA pe loc. Este o provocare” EXCLUSIV

Andreea Archip 19.11.2022, 17:07

După ce, în ultima perioadă, a adunat premiu după premiu datorită succesului înregistrat cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, prezentatoarea TV a bifat o premieră în cariera ei. Pentru o seară, Denise Rifai a fost manechin pentru show-ul de modă al designerului Eli Lăslean, care a celebrat 30 de ani de carieră, evenimentul a avut loc vineri seară, la hotelul Mariott. În exclusivitate pentru Impact.ro, vedeta Kanal D a povestit de ce a acceptat pe loc propunerea creatoarei de modă.

Momente speciale pentru Denise Rifai

Denise Rifai este om de televiziune, dar vineri seara a avut ocazia să defileze pe un podium de modă. Evenimentul a fost unul cu ștaif, întrucât casa de modă Ellis a celebrat 30 de ani printr-o prezentare de modă specială cu 30 de femei de succes, manechine, foste manechine, dar și femei din alte domenii de activitate.

Vedeta TV, în postura de model

Printre vedetele care s-au regăsit în postura de manechin s-a numărat și vedeta Kanal D, a cărei apariție a fost elegantă și, totodată, sexy. Rifai a făcut senzație când și-a făcut apariția într-o rochie neagră, lungă, cu spatele gol și cu un decolteu generos.

„Da, este prima dată când sunt în postura de model. O iubesc tare mult pe Eli Lăslean și când m-a sunat și m-a invitat să fac parte din acest eveniment 30 de ani Eli Lăslean, am spus DA pe loc. Este o provocare și mă bucur mult că îi sunt alături în această zi atât de importantă, este o femeie așa cum înțeleg eu că trebuie să fie femeia: rafinată, elegantă. Stilul ei vestimentar este asemenea, mă regăsesc mult în creațiile ei, iar rochia din această seară aș putea spune că mă reprezintă în totalitate”, a declarat, pentru Impact.ro, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”. Bruneta a precizat că este atât clientă, cât și prietenă cu creatoarea de modă Eli Lăslean.

Deși are toate coordonatele pentru un manechin, Denise Rifai s-a concentrat, de-a lungul timpului, asupra carierei în televiziune. „Am înălțimea necesară, dar nu am avut niciodată timp pentru modelling, este o provocare frumoasă, onorăm femeia”, a adăugat ea.

Planul ambitios al lui Denise Rifai pentru 2024
Denise Rifai

Este obligată să se îmbrace în negru la emisiune

Dacă la evenimentele mondene etalează tot felul de outfituri, care îi pun în evidență atuurile fizice, la emisiunea „40 de întrebări”, prezentatoarea este obligată să se îmbrace doar în negru.

„Așa trebuie. La acest format TV, ținuta este întotdeauna neagră, tocmai pentru a pune în evidență invitatul, eu, ca realizator, trebuie să atrag atenția cât mai puțin”, ne-a explicat Denise Rifai.

Denise Rifai: „Rochia a fost alegerea mea”

Rochia în care vedeta Kanal D a defilat pe podium nu a fost propunerea designerului Eli Lăslean. „A fost alegerea mea, este o rochie foarte frumoasă, pe care ea a croit-o și pe care eu am purtat-o în această seară cu foarte multă mândrie. Mă simt frumoasă și puțin întoarsă în timp, pentru că este o rochie care poate să aducă și înspre anii ’20, o să văd dacă o port și cu altă ocazie”, a declarat, pentru Impact.ro, Denise Rifai.

Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin, iar printre vedetele care au prezentat rochiile semnate de Eli Lăslean s-au numărat: Livia Graur, Mihaela Tatu, Bianca Brad, Raluca Moianu, Monica Davidescu și Dana Săvuică, care a deschis show-ul de modă.

Urmăriți Impact.ro și pe