Denise Rifai nu pleacă de acasă fără acest produs de lux. Nu se ferește să recunoască

Stan Filon 16.11.2022, 18:59
Denise Rifai nu pleacă de acasă fără acest produs de lux. Nu se ferește să recunoască

Denise Rifai nu se ferește să recunoască ce slăbiciune are. Nu pleacă niciodată de acasă fără acest produs de lux! Celebra prezentatoare de televiziune a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care a vorbit despre ultimul premiu cucerit cu emisiunea de la Kanal D, dar și despre religie și post.

Denise Rifai nu pleacă de acasă fără acest produs de lux

Frumoasa prezentatoare tv Denise Rifai este cunoscută în toată țara, mai ales de când este gazda emisiunii de un real succes de la Kanal D „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Îndrăgita prezentatoare de televiziune este toată numai un zâmbet, mai ales după ce emisiunea sa a câștigat recent premiul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, decernat laPremiile TV Mania 2022. cei care au desemnat emisiunea ei drept „Cea mai bună” au fost telespectatorii, care au votat masiv în favoarea ei.

„Chestiunea este că am început să mă emoționez real. Este un feedback extraordinar și să vezi atât de multe voturi. Să vezi că oamenii realmente apreciază munca ta. Sunt mulți oameni care muncesc și nu au atât de multă reacție faină din partea publicului. Sunt leșinată! Vă iubesc atât de mult! E atât de frumos să ai un premiu pentru munca ta, pentru că muncim foarte mult. Echipa mea este încă la birou la ora asta (n.r.- 21.00), eu am venit la eveniment. Le invit mereu pe colege să vină cu mine. Pentru că nu e doar premiul meu, este și premiul lor. Sunt onorată, măgulită, bucuroasă și recunoscătoare.

Denise Rifai nu pleaca de acasa fara acest produs de lux
Denise Rifai nu pleaca de acasa fara acest produs de lux

„Este doar o chestiune care mă va face să muncesc și mai tare”

Acum, ce să facem, e loc pentru toată lumea. Cumva e o competiție așa să câștigăm și să furăm sufletele publicului. Și, dacă noi am reușit, încă o dată, trebuie să muncesc. Pentru mine este doar o chestiune care mă va face să muncesc și mai tare pentru anul viitor. Trebuie neapărat”, a declarat, pentru Playtech.ro, Denise Rifai.

Denise Rifai a recunoscut că are o slăbiciune: parfumurile. Nu pleacă niciodată de acasă fără un parfum și are o groază de astfel de miresme acasă.

„Nu plec niciodată nicăieri fără ceva parfum, am multe, în funcție de stare, de zi, de spirit. Întotdeauna trandafirii sunt printre ingredientele preferate”, a mai spus ea.

Religia, subiect tabu

Denise Rifai provine dintr-o familie mixtă. Mama ei este româncă, iar tatăl său este arab. Vedeta  de televiziune nu a vorbit niciodată despre religia ei, deoarece așa a fost învățată de mică. Este un lucru care ține doar de familia ei. Cu toate acestea, a recunoscut că ține postul Crăciunului.

„Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră. Ce pot să spun, însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă. Pot să spun că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc.

Încerc să am grijă de mine și acum am intrat în post. E prima zi de post, și este o incursiune înspre noi și e fain. Nu știu dacă o să reușesc să țin integral postul, dar măcar îmi propun să traversez așa o perioadă frumoasă în așteptarea Crăciunului”, a declarat, pentru Playtech.ro, vedeta Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...