VIDEO EXCLUSIV

Decizia luată de Emily Burghelea după vestea celei de-a doua sarcini. „La Amedeea nu am putut să ne abținem” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 31.10.2022, 22:13

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, vor deveni peste câteva luni pentru a doua oară părinți. Deși are o sarcină total diferită de prima, a avut parte și de pofte și de insomnii, dar și de schimbări bruște de stare, fosta prezentatoare TV susține că se simte cel mai bine în pielea ei când este însărcinată. Prezentă zilele trecute la inaugurarea magazinului Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, Emily Burghelea a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a povestit ce decizie a luat în legătură cu anunțarea sexului bebelușului, în ce culori va amenja camera copilului, dar și cum s-a adaptat partenerul său de viață la toanele ei de gravidă.

Bună, Emily! Ce mai faceți? Sunteți doi sau două?

Am venit la eveniment în gașcă să zic așa, chiar am râs la intrare cu cei care ne-au invitat aici, pentru că trebuia să confirm al doilea invitat, am venit la pachet, este ok.

Nu știm exact ce o să fie, însă sper să aflăm cât mai repede, pentru că ar trebui să facem și chestia asta. Trebuie să organizăm un gen de reveal, în care să aflăm practic vestea, pentru că la Amedeea nu am putut să ne abținem.

Deși am intenționat, până am ajuns la mașină, am vrut să deschidem plicul și l-am deschis și am văzut ce este. Acum nu am ajuns cu el până în torpedou să îl punem acolo, l-am dat unor prieteni și ei știu practic, dar sunt persoane de încredere, nu o să ne trădeze, ca să zic așa. O să țină doar pentru ei și vom afla în momentul în care vom face gender reveal-ul acolo.

Ai venit să îți iei lenjerie intimă, pentru că s-au modificat dimensiunile, nu?

Da, exact, asta este o mare problemă în sarcină, nu îți mai vin de niciunele practic și trebuie să le schimbi sau să nu mai porți, acum depinde de preferințe, dar totuși să nu răcim la ovare că e periculos, mai ales acum în sarcină. Este mai bine să purtăm!

Mi-am schimbat mărimea la sutien, pentru că e normal, corpul se schimbă și prinde așa niște forme atât de frumoase, încât e cel mai frumos lucru care mi se poate întâmpla. De fiecare dată mă simt cel mai bine în pielea mea când sunt însărcinată, de asta nici nu aș sta prea mult fără!

Să înțeleg că nu vă opriți la doi copii?

Cum vrea Dumnezeu, El știe cel mai bine câți ne-a dat să facem și noi mergem după voia Lui.

Cresc costurile o dată cu creșterea numărului copiilor.

Da, dar dacă îi faci unul după altul, păstrezi hăinuțele! Eu încă mai am de la Amedeea, dacă ar fi fetiță o să avem garderoba completă! Vezi, le-am păstrat, ceva din mine parcă a simțit și nu le-am dat.

Oricum sunt și body-uri unisex. Mai greu este cu decorarea camerei copiilor, pentru că nu am știut în ce direcție să mergem și am mers pe crem și pe gri ca să fie ok și dacă este fetiță și dacă este băiețel.

Între timp v-ați mutat în casă nouă. E mult mai spațioasă? Fiecare copil va avea camera lui?

Da, am reușit să ne mutăm, fiecare copil va avea camera lui, o să fie o cameră mai mare care o să fie camera de joacă și cumva camera Amedeei și va fi o cameră mai mică, va fi camera bebelușului.

O mutați și pe una dintre mame alături de voi ca să vă ajute?

Ne gândim serios la treaba asta, deși pe Amedeea am crescut-o integral doar noi doi și am luat viața în piept. Acum cred că o să fie destul de dificil, dar nu știu, să vedem. Poate nu o să fie chiar așa de greu.

Dar o cameră există dacă este să se mute una dintre ele?

Nu, nu ar exista o cameră, dar poate mai vin să ne ajute. Acum nu știu, să vedem. Mama e de la Constanța, mama lui Andrei încă muncește, deci este tânără, este în floarea vârstei cumva, are viața ei, să vedem.

Citește și Ce e obligat să facă soțul lui Emily Burghelea, după ce vedeta a rămas din nou însărcinată. Prezentatoarea îi plânge de milă (Exclusiv)!

Poți să dormi noaptea sau bebelușul este activ?

M-am confruntat și cu insomnii, de dimineață m-am trezit cu niște nervi, ceva incredibil! Un motiv nu aveam, dar aveam niște nervi! M-a întrebat Andrei: “Ce faci, iubirea mea? Te-ai trezit?”

Lasă-mă în pace, nu vreau să vorbesc cu tine! Deci nu-mi convenea nimic, ceva rău! Deci se mai întâmplă și din astea. Cică de la hormoni, eu cred pe cuvânt!

Andrei s-a obișnuit cu toanele tale din această perioadă?

Andrei este cel mai bun bărbat pe care îl cunosc, cel mai bun om din lume, pe el nu ai cum să îl enervezi! Îl iubesc de nu mai pot! Este atât de bun și atât de blând și atât de înțelegător și de prezent în viața mea și a Amedeei, încât fac de fiecare dată cruce și zic mulțumesc Doamne că mi-ai scos jumătatea în cale și formăm un cuplul așa de închegat.

Citește și Probleme pentru Emily Burghelea. Vedeta a ajuns cu fetița la spital!

Urmăriți Impact.ro și pe