Ce e obligat să facă soțul lui Emily Burghelea, după ce vedeta a rămas din nou însărcinată. Prezentatoarea îi plânge de milă (Exclusiv)

Stan Filon 09.09.2022, 18:23

Acum s-a aflat ce este obligat să facă soțul lui Emily Burghelea, după ce vedeta a rămas din nou însărcinată. Prezentatoarea de televiziune nici nu a știut că se pregătește să devină mamă. A aflat exact ca în filme, după ce i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Cu acea ocazie, medicii care au avut grijă de ea i-au transmis că va fi din nou mamă.

Iată ce e obligat să facă soțul lui Emily Burghelea, după ce vedeta a rămas din nou însărcinată

Așadar, Emily Burghelea este din nou însărcinată, fără să fi avut acest lucru în plan. Cum natura a vrut ca familia fostei prezentatoare a matinalului de la Pro TV să se mărească, vedeta nu s-a împotrivit în niciun fel, ba chiar s-a bucurat, chiar dacă vestea a luat-o prin surprindere.

„Nu a știut nimeni, nici măcar noi nu am știut! Dacă nu ajungeam atunci la Urgență, nu știu când aș fi aflat sau cum aș fi aflat. Practic, bebelușul nu mai știa ce să facă să zică: mami, sunt aici! Iar eu cu toată agitația, cu trezitul de dimineață la emisiune, cu toate proiectele, cu toate chestiile care se întâmplă, cu Amedeea, nu am sesizat, nu am prea simțit. Și mai e o chestie: după ce naști, o perioadă mai lungă de timp nu ai menstruație și neavând menstruație, mai ales că am alăptat-o și pe Amedeea foarte mult, cumva s-a pierdut reperul clasic”, a declarat pentru Playtech.ro, Emily Burghelea.

Emily este plină de pofte culinare

Ei bine, dacă la prima sarcină vedeta de televiziune nu a avut nicio problemă și a trecut prin sarcină fără să aibă pofte, iată că acum situația s-a schimbat. Prezentatoarea de televiziune are foarte multe pofte, iar soțul său se conformează, chiar dacă de multe ori este ora 3 dimineața.

„Femeile care spun că fiecare sarcină este complet diferită, chiar au dreptate! La Amedeea, de exemplu, nu am avut nicio poftă, nu mi-a fost rău, nu am avut stări de oboseală, ei bine acum am pofte. Dar la ce nu poftesc? La varză murată, la castraveți murați și cel mai des la mămăligă cu brânză și smântână, îmi place foarte mult! Cel mai rău este când se întâmplă aceste pofte pe la 2.00 – 3.00 noaptea. Da, și se duce dragul de el. Îmi face toate poftele”, a mai spus Emily.

Are și pofte imobiliare

Soțul lui Emily Burghelea s-a conformat chiar și când soția a avut poftă să…se mute! Cei doi soți au constatat că le-a rămas cam mică casa, așa că și-au găsit deja o locuință mai mare, unde fiecare copil să aibă propria lui cameră.

„Uite, acum ne mutăm, asta fiind tot o poftă, dar cumva facem acest lucru pentru binele copiilor. Îmi doresc ca fiecare să aibă camera lui și să doarmă separat. Amedeea doarme acum cu noi în pat, însă îmi doresc să o dezobișnuiesc de treaba asta, pentru că vreau să fie o femeie independentă când o să fie mare, vreau să o cresc așa, cu toată iubirea de care are nevoie”, a conchis Emily Burghelea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...