Probleme pentru Emily Burghelea. Vedeta a ajuns cu fetița la spital

Ana Anitoiu 20.09.2022, 10:28

Emily Burghelea a ajuns la spital cu fetița ei în vârstă de un an. Soțul vedetei a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fosta asistentă TV, care este însărcinată pentru cea de-a doua oară, și fiica lor, născută în luna aprilie a anului trecut.

Motivul pentru care Emily Burghelea a ajuns la spital cu fetița ei

Soțul lui Emily Burghelea a dezvăluit pe rețelele sociale că fiica lor, Amedea, s-a simțit rău noaptea trecută, iar medicii au decis să o interneze în spital. Nici fosta asistentă de televiziune nu se simte foarte bine.

„Amedea nu s-a simțit deloc bine toată noaptea și îi este foarte rău, așa că am decis să mergem la spital. Camera de gardă e plină. Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie… Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosită, nu a dormit toată noaptea. Fetele vor rămâne internate”, a scris soțul lui Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

De altfel, Emily Burghelea a dezvăluit recent că în ultima vreme nu a avut poftă de mâncare și nu s-a odihnit suficient, motiv pentru care a ajuns la spital, cu perfuzii. Vedeta a spus că a exagerat cu activitatea în ultima perioadă, dar că bebelușul ei este bine.

Probleme pentru Emily Burghelea. Vedeta a ajuns cu fetita la spital
Emily Burghelea

Ce profesie ar fi trebuit să aibă Emily Burghelea

Emily Burghelea a dezvăluit, într-un interviu pentru Impact.ro, că ar fi trebuit să aibă o cu totul altă profesie, dacă și-ar fi ascultat tatăl. Vedeta ar fi fost profesoară de matematică, la fel ca tatăl și ca bunica el.

În același interviu, Emily Burghelea a făcut mai multe dezvăluiri din copilărie, printre care se numără faptul că bunica ei a fost întotdeauna modelul ei în ceea ce privește stilul. Femeia obișnuia să poarte pălării atunci când mergea la școală.

Emily Burghelea, care a fost asistentă TV la emisiunea „Acces Direct”, păstrează în garderoba ei multe haine ce i-au aparținut bunicii sale. Printre aceste haine se numără și o geacă de piele din anii 1980 bătută în ținte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...