De ce se ceartă acum Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi încearcă să divorțeze de patru ani

Iancu Andreea 11.08.2020, 14:05
De ce se ceartă acum Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi încearcă să divorțeze de patru ani

Brad Pitt și Angelina Jolie păreau să își fi rezolvat conflictele apărute în timpul divorțului. Ba chiar recent, Brad fusese văzut părăsind de multe ori casa fostei soții. Deși procesul de divorț durează deja de patru ani, cei doi au găsit un nou motiv de ceartă.

Războiul dintre Brad și Angelina a reizbucnit

Cele două staruri de la Hollywood nu reușesc să divorțeze nici măcar după patru ani de proces. Recent, un apropiat al cuplului mărturisea pentru Entertainment Weekly, că Brad și Angelina au ajuns la o înțelegere.

„S-au săturat de când se tot războiesc, iar acum au ajuns în sfârşit în punctul în care pot să se ocupe de copiii lor într-un mod sănătos şi liniştit!”

Totuși, se pare că cele două vedete sunt din nou în conflict. De data aceasta Angelina și echipa sa se fac vinovați de prelungirea procesului de divorț. Se pare că avocații actriței au solicitat demisia lui John W. Ouderkirk. Acesta din urmă este judecătorul care se ocupă de divorțul celor două staruri. Potrivit avocaților Angelinei, Ouderkirk ar avea o legătură cu una dintre avocatele lui Brad Pitt, Anne C. Kiley.

Astfel, un dosar depus la Curtea Superioară din Los Angeles, o incriminează pe Kiley pentru că ar fi făcut lobby în favoarea intereselor judecătorului într-un caz. Pe de altă parte, Brad Pitt și avocații săi își doresc păstrarea lui Ourderkirk.

Angelina Jolie apelează la trucuri pentru a întârzia divorțul
Angelina Jolie apelează la trucuri pentru a prelungi divorțul

Strategie de întâziere a pronunțării divorțului

Câțiva apropiați ai actriței consideră că acest nou dosar reprezintă o strategie din partea Angelinei. Astfel, vedeta întârzie procedurile pentru că este sigură că lucrurile nu stau așa cum își dorește privind custodia copiilor sau pensia alimentară.

„Are tot dreptul să facă această mişcare, dar este cazul clasic al unei persoane care aşteaptă o decizie defavorabilă”, comentează aceeaşi sursă.

În anul 2016, Angelina Jolie anunța divorțul dintre ea și Brad Pitt. Actrița invoca atunci diferențe ireconciliabile, considerând că este decizia perfectă pentru ea și cei șase copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...