Angelina Jolie, poze nud la 44 de ani. Ce răni are pe corp fosta soție a lui Brad Pitt FOTO

Angelona Jolie a pozat nud

Angelina Jolie, una dintre cele mai celebre actrițe s-a lăsat fotografiată nud pentru pentru numărul din decembrie al revistei „Harper’s Bazaar“. Alături de fotografiile senzule, actrița a mai oferit și un interviu pentru aceeași publicație în care le destăinuie fanilor rănile fizice și sufletești prin care a trecut în ultimii ani și de unde și-a luat puterea pentru a le depăși.

Angelina Jolie a pozat nud şi a vorbit despre rănile fizice şi sufleteşti pe care le are

Angelina Jolie a fost protagonista unui pictorial senzual pentru numărul din decembrie al revistei „Harper’s Bazaar“ şi a oferit un interviu despre cum i s-a schimbat viaţa după divorţul de actorul Brad Pitt, din 2016, dar şi după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Artista a suferit o mastectomie, şi-a extirpat ovarele şi a avut paralizie facială. Însă, acum Angelina spune că se simte din nou bine cu ea.

Angelina Jolie a pozat nud pentru numărul unei reviste ce va apărea în decembrie

Angelina Jolie a pozat nud pentru numărul unei reviste ce va apărea în decembrie

„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“, a declarat Angelina Jolie în cadrul interviului acordat pentru „Harper’s Bazaar“.

Angelina Jolie a găsit forța și curajul de trece peste toate greutățile vieții datorită celor șase copii ai săi

În cadrul interviului acordat, celebra actriță a mai mărturisit că meritul pentru îmbunătățirea sănătății sale fizice și psihice se datorează foarte mult celor șase copii ai săi: Maddox (18 ani), Pax (16 ani) şi Zahara (14 ani) – şi trei biologici – Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).

„Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine“, a mai declarat celebra actriță.

Angelina Jolie a găsit puterea de a se vindeca datorită celor șase copii ai săi

Angelina Jolie a găsit puterea de a se vindeca datorită celor șase copii ai săi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI