De ce Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. N-o s-o vezi altfel nici la Asia Express

Iancu Andreea, Ana Ionescu 26.10.2021, 18:23

Patrizia Paglieri a revenit în atenția publicului telespectator în urma participării la noul sezon Asia Express, difuzat la Antena 1. Cu toate acestea, chef Patrizia este cunoscută de ani buni ca fiind un bucătar iscusit, motiv pentru care s-a aflat și printre membrii juriului unui show culinar de la Pro TV. Fosta jurată „MasterChef România” este o apariție de fiecare dată, datorită coafurii sale și a modului în care alege să se îmbrace. Așa cum mulți au remarcat, Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru, însă puțini cunosc și motivul pentru care chef-ul alege astfel de ținute. Inclusiv în competiția de la Antena 1, ea și fiul său obișnuiesc să se îmbrace în negru.

Care este motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru

Concurenta show-ului „Asia Express: Drumul împăraților”, Patrizia Paglieri, se află în lumina reflectoarelor de ani buni, timp în care cu toții am remarcat faptul că fosta jurată „MasterChef România” se îmbracă mereu în negru. Deși doamnele ar fi tentate să explice această alegere prin faptul că nonculoarea ajută la eliminarea vizuală a kilogramelor în plus. În realitate, explicația Patriziei este una total neașteptată.

În urmă cu ceva vreme, concurenta de la Asia Express dezvăluia că nu senzația vizuală de micșorare a siluetei este cea pe care o vizează, ci poartă negru pentru a evita greșelile vestimentare. Vedeta susține că a avut probleme cu greutatea, însă după ce a slăbit a reușit să descopere un stil de viață echilibrat, cu ajutorul căruia se menține. Alimentația sănătoasă și variată, precum și mișcarea sunt câteva dintre regulile Patriziei.

Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, si chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente, dezvăluia vedeta, pentru libertatea.ro.

De ce Patrizia Paglieri se îmbracă numai în negru
Patrizia Paglieri alege mereu vestimentația închisă la culoare

Care sunt trucurile de frumusețe ale vedetei

Chiar dacă a depășit vârsta de 50 de ani, Patrizia Paglieri afișează un aspect fizic de invidiat. Dincolo de rujul roșu și negrul, care reprezintă semnăturile sale când vine vorba despre look-ul vedetei, Patrizia recunoaște că apelează și la unele tratamente de înfrumusețare pentru a să se păstreze cât mai mult timp tânără.

Astfel, deși îi este cumplit de teamă să ajungă pe mâna chirurgului estetician, Patrizia recunoaște că merge frecvent să facă injecții cu acid hialuronic și botox, astfel încât chipul său să se păstreze în formă. Deși și-ar fi dorit un bust corectat de către un estetician, concurenta de la Asia Express mărturisește că frica a ținut-o departe de o intervenție estetică.

Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă. Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții.  Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani, a declarat chef Paglieri, pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...