EXCLUSIV. Și vedetele își vând serviciile de Black Friday la eMAG. Ce reduceri oferă Horia Brenciu și chef Patrizia Paglieri

Alexandru Catalan 13.11.2020, 14:24
EXCLUSIV. Și vedetele își vând serviciile de Black Friday la eMAG. Ce reduceri oferă Horia Brenciu și chef Patrizia Paglieri

Nu doar omul de rând profită în fiecare an de binefacerile zilei de Black Friday, ci şi vedetele. O dovedesc, spre exemplu, Horia Brenciu şi Chef Patrizia. Ambii şi-au lansat pe site-ul celor de la emag.ro, în secțiunea dedicată evenimentelor şi produselor puse la bătaie de Black Friday, o ofertă specială pentru cei care vor să studieze fie arta culinară, fie pe cea muzicală, după caz.

Horia Brenciu și Patrizia Paglieri se vând de Black Friday la eMAG

În cazul lui Horia Brenciu, oferta pare din capul locului ceva mai atractivă, dar şi mai scumpă. „Stage coaching cu Horia Brenciu”, sună anunţul cu pricina. Pe scurt, oferta include ocazia de a urma timp de trei luni cursurile Academiei de Arte Horia Brenciu, în 12 şedinţe. Reducerea aplicată de Black Friday e semnificativă, 35%, preţul unor asemenea cursuri scăzând de la 3.600 de lei la 2.340 lei. La rândul ei, Chef Patricia pune la bătaie un curs online de gătit, în zece şedinţe. Şi în acest caz cursul ar dura ceva, două luni şi jumătate, fiindcă orele sunt programate a avea loc săptămânal. Reducerea e în acest caz de doar 20%, ceea ce înseamnă că cei interesaţi nu vor mai plăti 1.000 de lei, ci doar 800.

Ideea acestei colaborări cu cei de la emag.ro a venit de la draga mea soţie, Alice. Şi s-a născut şi din discuţiile cu cursanţii pe care-i avem şi care, în pofida condiţiilor speciale în care suntem obligaţi să ne desfăşurăm activitatea, atunci când putem să facem asta, îşi doresc foarte mult interacţiunea faţă către faţă, iar nu organizarea cursurilor în formula online”, a precizat Horia Brenciu pentru Impact.ro.

Horia Brenciu susţine că a primit cu bucurie propunerea venită din partea jumătăţii sale, chiar dacă l-a surprins pentru început.

„Lumea mă ştie. Iubesc interacţiunea şi voi fi acelaşi Horia Brenciu. Viitorilor mei studenţi le garantez două lucruri: că vor munci şi vor cânta din plin, uneori chiar cot la cot alături de mine!‘‘, adaugă Brenciu.

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu, sotia sa

Horia Brenciu a pregătit în acest an 150 de elevi cu vârste între 6 și 63 de ani

Horia Brenciu spune că oferta e deschisă tuturor, vorba cântecului lui Nat King Cole, cu vârste între 2 şi 92 de ani.

„Cele şase sau şapte suflete noi pe care le aşteptăm după această inedită colaborare cu emag.ro le mai spun că vor învăţa printre altele şi despre arta de a te vinde celorlalţi. Fiindcă cei care au trecut déjà prin Academia mea ştiu asta: ne criticăm împreună, ne aplaudăm tot împreună, dar cel ce te şlefuieşte e publicul. Adică cei din jurul nostru. Ceilalţi! Iar în viaţă, uneori mai mult, alteori mai puţin, trebuie să ţinem cont şi de părerea celor din jur”, mai spune Horia Brenciu.

Aflat în lumea showbiz-ului în ultimele trei decenii, Horia Brenciu spune că cea mai recentă promoţie a şcolii sale, cea din această primăvară, a numărat circa 150 de elevi. Cei care au avut şansa de a-şi duce la capăt studiile chiar înainte de începutul actualei pandemii de COVID-19. Vârsta lor? Între 6 şi 63 de ani, fiindcă pasiunea şi talentul nu prea ţin cont de anii din cărţile de identitate.

„Iar COVID-ul ăsta o să se plece o dată şi odată, după ce se va fi plictisit!”, sună mesajul optimist al unei vedete mereu vesele şi pusă pe şotii.

Emag oferă reduceri de-a dreptul grandioase în această zi de vineri 13, cu adevărat Black Friday. Printre cele mai căutate obiecte de către cumpărători sunt, bineînțeles, telefoanele mobile sau televizoarele. Nu uita însă că se poate câștiga chiar și un BMW, după cum poți vedea AICI

De asemenea, poți avea parte de beneficii mai mari dacă devii client Genius. 

Urmăriți Impact.ro și pe