De ce nu vrea să se căsătorească Tudor Chirilă cu femeia cu care are doi copii. A recunoscut la Vocea României

Redacția IMPACT 19.10.2019, 15:51
De ce nu vrea să se căsătorească Tudor Chirilă cu femeia cu care are doi copii. A recunoscut la Vocea României

Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. Artistul a mărturisit, în cadrul ultimei ediții a emisiunii Vocea României, că nu îi plac nunțile pentru că mirii trebuie să le facă pe plac invitaților, în loc să se simtă ei bine.

Tudor Chirilă nu vrea să se căsătorească. Artistul a recunoscut că nu îi plac nunțile

Vineri, 18 ovtombrie, postul de televiziune Pro TV a difuzat o nouă ediție a emisiunii Vocea României. Printre concurenții care au urcat pe scenă s-a aflat și o tânără din Republica Moldova, care a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o la cununia civilă și a intepretat piesa Invitat la nunta ta. Deși a cântat destul de bine, ea nu a convins niciunul dintre jurați să apese butonul roșu și să întoarcă scaunul.

A fost momentul în care cei patru jurați au pornit o discuție despre nunți. Horia Brenciu a declarat că lui îi plac nunțile, moment în care Tudor Chirilă a făcut o glumă pe seama lui, Apoi, artistul a mărturisit că nu are de gând să se căsătorească pentru că urăște nunțile.

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea Românie, reacție după căderea guvernului Dăncilă. Acesta este rezervat

„Urăsc nunțile, urăsc fețele de masă, meniurile, tot! Nu mi se pare mișto să stau să le fac pe plac unor sute de invitați. Vreau să mă simt eu bine, e pentru mine și iubita mea, nu mi se pare normal tot acest circ!”, a explicat Tudor Chirilă în timpul emisiunii Vocea României, după ce o cântăreață a interpretat melodia Invitat la nunta ta de la The Motans.

Tudor Chirilă este un familist convins. Nu relațiile de lungă durată îl sperie pe artist, ci, după cum a spus-o chiar el, nunțile la care în loc să te distrezi, trebuie să faci pe plac tuturor invitaților.

Urmăriți Impact.ro și pe