Irina Rimes, jurata de la Vocea României, lansează piesa pe care a scris-o imediat după despărțirea de soț: „Gelozia mănâncă tot din tine”. Video

Redacția IMPACT 18.10.2019, 16:35
Irina Rimes, jurata de la Vocea României, lansează piesa pe care a scris-o imediat după despărțirea de soț: „Gelozia mănâncă tot din tine”. Video

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, a revenit în atenția fanilor cu  o piesă, ale cărei versuri au fost scrise, în urmă cu doi ani, atunci când s-a despărțit de soțul său. Artista mărturisește că s-a întors în trecut pentru această melodie. „Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani”, mărturisește vedeta de la PRO TV despre cea mai recentă piesă a ei.

Irina Rimes, jurata de la Vocea României, lansează piesa pe care a scris-o imediat după despărțirea de soț

Irina Rimes a fost protagonista unei experiențe care i-a provocat multă suferință, dar care a ajutat-o să dea naștere unor piese ce au atins sufletul fanilor. Puțini știu faptul că artista s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani și, deși, spera ca mariajul să fie pentru toată viață, lucrurile au luat însă o altă întorsătură.

Irina și alesul ei, Adi Bănică, artist și el, au divorțat în 2017 din cauza infidelității bărbatului. Suferința provocată în urma acestei despărțiri a determinat-o pe Irina să pună în versuri sentimentele trăite.

„Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar.

Irina Rimes și fostul soț, Andi. Artista a lansat o piesă inspirată din propria experiență
Irina Rimes și fostul soț, Andi

Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.

Irina Rimes, despre Nicăieri: „M-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta”

Irina Rimes le aduce fanilor Nicăieri, o piesă inspirată din propria experiență, ale cărei versuri au fost scrise în urmă cu doi ani. O poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului.

„Nicăieri a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta.”, spune Irina Rimes.

„Nicăieri” vorbește despre iubire, gelozie, paranoia și căutări. Irina vine cu o perspectivă realistă și dură prin versurile care creează o imagine a unei relații aflate în descompunere:
„Gelozia mănâncă tot din tine
Eu încerc să te scap, dar nu mai ține de mine
Paranoia ta atât de reală
Mai reală ca iubirea
Paranoia e o boală.”

Regia videoclipului este semnată de Bogdan Păun, iar de imagine s-a ocupat Alex Mureșan.

Urmăriți Impact.ro și pe