Tudor Chirilă, juratul de la Vocea Românie, reacție după căderea guvernului Dăncilă: “Nu aș deschide șampania(…) Nimic pentru România, totul pentru buzunar!”

bogdan / 11.10.2019, 11:11
Tudor Chirilă, juratul de la Vocea Românie, reacție după căderea guvernului Dăncilă: “Nu aș deschide șampania(…) Nimic pentru România, totul pentru buzunar!”

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea Românie, a avut prima reacție după căderea guvernului Dăncilă. Spre deosebire de alții, artistul încearcă să fie mai rezervat și se declară sceptic. El a postat câteva impresii după evenimentul de joi, 10 octombrie, care va provoca schimbări majore pe scena politică din România.

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea Românie, reacție după căderea guvernului Dăncilă

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, și-a notat primele impresii pe o rețea de socializare, după ce moțiunea de cenzură a trecut, iar guvernul Dăncilă a fost demis.

Decizia importantă va atrage după sine schimbări importante pe scena politică din România.

“A căzut guvernul. Multă lume exultă și așteaptă vremea reformei. Eu aș fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluție și va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede.

Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe “dizidenții” epocii Dragnea.

Guvernul Dăncilă a fost demis joi, 10 octombrie. Cine vine la putere
Guvernul Dăncilă a fost demis joi, 10 octombrie

Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență. Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de “dizidențe” de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate”, a notat Tudor Chirilă, juratul emisiunii de la PRO TV, pe pagina sa de facebook.

Motivul pentru care Tudor Chirilă este sceptic

Tudor Chirilă, pe care telespectatorii îl pot urmări vinerea la Vocea României, a continuat să nominalize motivele care îl determină să fie sceptic, având în vedere ceea ce se ascunde în spatele grupărilor politice de la noi din țară.

“De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleași interese – nimic pentru România, totul pentru buzunar.

Singurul fel în care PSD și ALDE ar putea plăti prețul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru că începând de azi ei nu mai decontează propria corupție și incompetență.

Tudor Chirilă, sceptic în ceea ce privește viitorul României. Ce spune el despre căderea guvernului Dăncilă
Tudor Chirilă, sceptic în ceea ce privește viitorul României

PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziție. A fost în principal un vot anti-PSD și mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate.

Cetățenii României cred că ar trebui să rămâna la fel de vigilenți ca în perioda imediat următoare ordonanței 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moțiuni de cenzură.

Responsabilitatea “opoziției” este uriașă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie și mai mare”, a mai completat juratul de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI