De ce a refuzat-o Smiley pe Laura Cosoi când femeia i-a propus să se căsătorească. ”Să îi fie de bine!”

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 10.01.2022, 10:11

Smiley și Gina Pistol sunt un cuplu extrem de fericit și împlinit, după ce și-au strâns în brațe primul lor copil, pe micuța Josephine. Chiar dacă astăzi formează o familie frumoasă și pare că viețile lor s-au așezat, cei doi nu par să se gândească și la o nuntă. În timp ce prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a mai primit cereri în căsătorie în trecut, Smiley a refuzat să se căsătorească cu Laura Cosoi, fosta sa parteneră de viață. Puțini cunosc motivul pentru care artistul a făcut acest gest.

Smiley a refuzat să se căsătorească cu Laura Cosoi. De ce nu a făcut artistul pasul cel mare

Astăzi, Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști, bucurându-se de un succes fulminant în planul carierei. De asemenea, viața sa personală s-a așezat, artistul regăsindu-și echilibrul alături de Gina Pistol și micuța lor, Josephine, care le completează viețile. Totuși, cuplul nu pare să se îndrepte către altar prea curând. În plus, Smiley a refuzat să se căsătorească în trecut, când Laura Cosoi a fost cea alături de care forma un cuplu.

Se pare că artistul nu este adeptul căsătoriei, iar acest lucru ar fi afectat relația pe care Smiley o avea cu fosta lui iubită. În anii 2000, pe când cântărețul și frumoasa actriță din serialul La Bloc formau un cuplu extrem de îndrăgit, Laura i-ar fi propus să se căsătorească. Cea care a povestit întreaga situație a fost bunica blondinei, care a oferit detalii neștiute, în exclusivitate pentru Wowbiz, despre momentul în care Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit, în urmă cu mai bine opt ani de zile.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa.

Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a declarat bunica Laurei Cosoi pentru wowbiz.ro.

Cum a reacționat Smiley după despărțirea de Laura Cosoi

La acel moment, nimeni nu se aștepta ca Smiley și Laura Cosoi să nu mai formeze un cuplu, însă puțini cunoșteau adevăratul motiv pentru care cei doi luau decizia de a se separa. Unul dintre cele mai îndrăgite perechi de la acea vreme, a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă lucrurile nu au fost să fie între ei. Cei doi nu au ajuns până la altar, artistul considerând la acea vreme că nu se vede căsătorit până la 40 de ani.

„După ce Smiley i-a spus că nu-și citește căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu și s-a dus cu mașina unde are el (n.r. Smiley) casă, lângă o mănăstire, lângă București. Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata! A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: ‘mamă Mărioara, dacă ai știi, după concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laur vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea! Mamă, a plâns Smiley după Laura’, mi-a zis nepotul.

Zic, ce să îi fac dacă el nu vrea să se căsătorească. Adică să rămână tot așa, că el acum e în vogă, câștigă și are publicitate. Laura a considerat că dacă publicitatea și câștigul sunt mai importante decât căsătoria lor să rămână cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a completat Maria Cosoi pentru sursa citată.

În prezent, Laura Cosoi are o familie superbă alături de soțul său, Cosmin, așteptând să aducă pe lume cea de-a treia fiică a cuplului. Smiley, pe de altă parte, formează un cuplu cu Gina Pistol, cei doi fiind fericiții părinți a unei micuțe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...