De ce nu s-a căsătorit Smiley cu Gina Pistol. Laura Cosoi s-a despărțit de el din acest motiv

Ana Anitoiu 07.04.2021, 14:58

Motivul pentru care Smiley nu s-a căsătorit cu Gina Pistol a fost dat în vileag. Deși trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar recent au devenit părinți împreună, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Actrița Laura Cosoi, pe care multe persoane o vedeau măritată cu îndrăgitul cântăreț, s-a despărțit de el din această cauză.

De ce nu s-a căsătorit Smiley cu Gina Pistol

Motivul pentru care Smiley nu s-a căsătorit cu Gina Pistol a fost dezvăluit de nimeni alta decât bunica actriței Laura Cosoi. Femeia a povestit că l-a cunoscut pe artist și că nu i-au plăcut replicile pe care el i le-a dat nepoatei sale atunci când a venit vorba despre căsătorie. Mai exact, cântărețul i-a spus că nu se vede însurat înainte de a împlini vârsta de 40 de ani.

”L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea foarte mult la publicitate și la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a spus bunica Laurei Cosoi pentru wowbiz.ro.

De ce nu s-a casatorit Smiley cu Gina Pistol. Laura Cosoi s-a despartit de el din acest motiv
Smiley si Laura Cosoi

Cum l-a părăsit Laura Cosoi pe Smiley. ”A plâns după ea”

Bunica Laurei Cosoi a povestit și cum l-a părăsit actrița pe Smiley. Femeia a spus că nepoata ei a decis că dacă ”publicitatea și câștigul” sunt mai importante pentru el decât căsătoria lor, atunci n-are decât să rămână cu ele. Splendida artistă și-a luat toate lucrurile din casa lui și a plecat. Cântărețul și-a găsit locuința goală, după care a mers să o caute pe actriță, dar a fost prea târziu.

”Când a venit Smiley acasă a găsit casă goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «rămânem prieteni, atât, gata!» A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurări. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laur vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!» Mamă, a plâns Smiley după Laura». Atunci a intervenit Cosmin (Cosmin Curticăpean, care s-a căsătorit cu Laura Cosoi, n.r.), care deja era fan-ul Laurei”, a mai spus bunica actriței.

Smiley, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Gina Pistol: ”Nu o exclud”

Pe de altă parte, în urmă cu ceva timp, invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Smiley a vorbit despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Gina Pistol. El a recunoscut că nu s-a îndrăgostit ”la prima vedere” de partenera lui de viață. Dragostea lor a venit în timp. Înainte de a începe să formeze un cuplu, cântărețul o cunoștea din mai multe împrejurări și i se părea ”o tipă super de gașcă”, ”super simpatică” și foarte frumoasă.

”Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Dacă ne străduim să fim bine, atunci ce rost are un contract? Nu exclud căsătoria, dar cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural. Și răspunsurile au venit pe parcurs”, a spus Smiley.

Smiley, despre ce apreciază la Gina Pistol: ”Nu pune presiune”

De asemenea, cu aceeași ocazie, cântărețul a dezvăluit și câteva lucruri pe care le apreciază la Gina Pistol. Cântărețul a spus că frumoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” îl sprijină și îl echilibrează fără să pună presiune pe el și fără să îi ceară socoteală pentru nopțile pe care el le petrece la studio. În plus, se distrează pe cinste împreună. În același interviu, Smiley a spus ce nu ar vrea să afle fiica lui despre el.

”Mă echilibrează foarte tare și nu pune în nici un fel presiune știind programul meu și ce am eu de făcut. Mă sprijină, chiar dacă de multe ori n-are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune nici un fel de presiune, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio. Și are foarte multe calități ca și femeie și ca om. Nu e un om care să-ți ia energia. E un om care îți dă energie și care mă distrează. Eu mă distrez cu Gina, ceea ce e foarte important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...