De ce a făcut Larisa Drăgulescu contract prenupţial. Averea strânsă de fosta soţie a lui Marian Drăgulescu din cluburile din Dubai şi Germania

Badea Violeta 08.07.2021, 16:26
De ce a făcut Larisa Drăgulescu contract prenupţial. Averea strânsă de fosta soţie a lui Marian Drăgulescu din cluburile din Dubai şi Germania

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit anul acesta și a luat o decizie neașteptată! Fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu a strâns o avere importantă după ce a lucrat în mai multe cluburi din Dubai și Germania. Larisa dorește să nu-și piardă agoniseala și s-a decis să-și facă contract prenupțial. Iată ce avere a strâns fosta soție a marelui gimnast!

De ce a făcut Larisa Drăgulescu contract prenupţial

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit, la 14 ani după ce a divorțat de Marian Drăgulescu. Cei doi au divorțat, cu scandal, în anul 2009, iar împreună au doi copii: Beatrice și Richard, în vârstă de 16, respectiv 14 ani. După ce a trecut prin această despărțire dureroasă, Larisa a plecat să muncească prin Dubai și Germania.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a reușit să strângă o avere frumușică. O parte din agoniseală a investit-o în imobiliare, iar o parte o păstrează pentru cei doi copii ai săi. După mariajul eșuat, Larisa Drăgulescu este hotărâtă să-și ia măsuri de siguranță și s-a hotărât să facă contract prenupțial.

„Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa”, a declarat Larisa Drăgulescu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

De ce a facut Larisa Dragulescu contract prenuptial
De ce a facut Larisa Dragulescu contract prenuptial

Averea strânsă de fosta soţie a lui Marian Drăgulescu din cluburile din Dubai şi Germania

Larisa Drăgulescu a spus că toți banii i-a adunat în 2-3 ani. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a lucrat în Dubai într-un club de noapte, apoi a plecat în Germania. Larisa a fost playmate pentru revista Playboy România, ba chiar a fost ultimul model al revistei la noi în țară.

„Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian. Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista.

Din momentul acela, am pozat nud în mai multe colaborări, iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”, a precizat Larisa Drăgulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...