Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a trecut peste bătăile pe care le îndura de la gimnast. Ce urmează să facă în acest weekend

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.04.2021, 20:09
Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a trecut peste bătăile pe care le îndura de la gimnast. Ce urmează să facă în acest weekend

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, crede în continuare în iubire și, mai mult, chiar se mărită! Blondina ne-a acordat un interviu în care a spus exact ce simte înainte de cununia religioasă care va avea loc chiar în acest weekend!

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, se mărită

Larisa Drăgulescu a trecut peste traumele pe care i le-a lăsat mariajul cu Marian Drăgulescu. Cei doi aveau adevărate ”meciuri” și scandalurile dintre ei erau unele monstruoase. Se lăsa cu bătăi și nu de puține ori blondina era văzută vânătă pe la ochi. Gimnastul a dat vina pe ea și spunea că, de multe ori, ea era cea care sărea la bătaie. Totul a trecut acum și chiar dacă este greu de crezut, cei doi se înțeleg bine, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Au trecut deja 14 ani de la divorț, iar Larisa Drăgulescu este pregătită să meargă mai departe. Astfel, își va oficializa relația pe care o are de mai bine de patru ani. Este foarte îndrăgostită de el, chiar dacă recunoaște că ea a mai fost și cu alte persoane în acești patru ani. Mereu s-au împăcat și au reluat iubirea de-acolo de unde o lăsase. Se pare că bărbatul respectiv a cucerit-o cu calmul său.

Larisa, fosta sotie a lui Marian Dragulescu, se marita
Larisa, fosta sotie a lui Marian Dragulescu, se marita

Este plină de emoție

Blonda apreciază mult la el că o lasă să țipe, să zbiere, să se manifeste, iar el în tot acest timp rămâne un munte de calm. De-abia când se calmează furtuna de Larisa Drăgulescu, viitorul soț intervine și se împacă imediat. Cei doi se vor cununa religios sâmbătă, 14 aprilie, iar ea este plină de emoție.

“Sâmbătă o să aibă loc cununia civilă, sunt foarte fericită, dar și emoționată, în același timp. Sunt împreună cu această persoană de patru ani, însă nu a fost o relație constantă, ne-am mai despărțit după care ne-am împăcat, eu am mai fost și cu altcineva, însă iată că am rămas cu el, așa a vrut Dumnezeu! În această perioadă mi-am dat seama că este alesul meu, ne completăm foarte bine. Mi-am așteptat viitorul soț 14 ani. Este un bărbat foarte calm, eu sunt vulcanică, lasă de la el când avem o discuție mai aprinsă. Mă lasă să țip când mă enervez, după care, mă calmez. Nu intervine în acele momente să pună paie pe foc să ne certăm și mai rău”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Impact.ro.

Larisa a povestit la Antena Stars și cum a avut loc cererea în căsătorie. A fost un moment special, iar ea a recunoscut că s-a lăsat convinsă imediat! “I-am zis „DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă. Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine”, spunea blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI