Cum își câștigă banii Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. A recunoscut fără nicio rușine (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 29.01.2021, 10:08

Acum câțiva ani, împânzeau primele pagini ale publicațiilor din România cu divorțul zgomotos prin care a trecut celebrul cuplu. Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu explică într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech, cum s-a schimbat viața dar și cum își câștigă banii în această perioadă.

Larisa Drăgulescu explică din ce își câștigă banii

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, făcea furori pe coperta Playboy acum 6 ani. Cei doi soți au ales să ducă o colaborare pașnică de dragul celor doi copii. Larisa Drăgulescu explică din ce își câștigă banii în această perioadă, doar de dragul copiilor ei pentru a nu le lipsi nimic.

Pe lângă funcția de funcționare administrativ pe care o are la o firmă petrolieră, aceasta mai colaborează cu un site pentru adulți unde abonații ei plătesc aproximativ 10 euro lunar pentru a o vedea în ipostaze incendiare. Aceasta nu ascunde acest lucru și nu dă atenție la ceea ce spune gura lumii.

”Gurile rele există, bineînțeles, și mă blamează pentru ceea ce am ales să fac însă, dacă stăm să ne gândim bine, în fond, eu pe rețelele mele de socializare întotdeauna am avut postări provocatoare sau deloc cuminți, aș putea spune, așa că nu e este ca și cum am fost o “călugăriță” și acum am ales să mă dezbrac. Îmi place să pozez erotic sau chiar porno și nu am niciun fel de inhibiție în ceea ce privește asta, mă simt fericită că pot să fac asta și să câștig bani frumoși făcând ceva ce îmi place”, a spus Larisa Drăgulescu în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Playtech.

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, făcea furori pe coperta Playboy acum 6 ani
Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, făcea furori pe coperta Playboy acum 6 ani

Supriza pe care a pregătit-o fanilor

Pe lângă sursa ei financiară din acest moment, Larisa Drăgulescu a mai povestit și despre Marian, copiii săi dar și despre vechea sa pasiune, muzica. Aceasta a afirmat că pregătește o surpriză muzicală fanilor săi, alături de Fabio Niță.

”…Fabio este prietenul meu de suflet. Este omul alături de care mi-am îndeplinit visul copilăriei mele, acela de a cânta. Fac o mică paranteză. Când eram mică, singură mea plăcere era aceea de a cânta și de fiecare dată când primeam bani îmi cumpăram casetofoane și microfoane. Fabio m-a susținut să facem câteva piese frumoase împreuna și anul acesta urmează să lansăm o nouă colaborare muzicală ce va conține și un videoclip incendiar”, a mai adăugat Larisa.

Aceasta povestește că deși divorțul a fost unul cu scântei, a rămas în relații bune cu fostul soț. Înainte de toate sunt părinții celor doi copii și armonia dintre cei doi va ajuta la o dezvoltare frumoasă a copiilor. Vedeta povestește și despre rodul căsniciei pe care a avut-o cu Marian Drăgulescu, copiii pe care îi au împreună.

”L-am dat pe Richard mai devreme la școala deoarece mi-am dorit să fie mereu alături de sora sa, Beatrice. L-am inițiat încă de la naștere, spunându-i mereu că va trebui să aibă grijă de sora lui ca de ochii din cap. Fiica mea Beatrice s-a născut fără auz dar, în momentul acesta datorită tehnologiei avansate, aude acum și este bine. Este la Liceul sportiv, în clasa a- IX-a, mereu în aceeași bancă cu fratele ei, Richard, care este și principalul ei sprijin.” mai povestește Larisa Drăgulescu.

Întrebată de reporter, care sunt planurile pentru anul 2021, Larisa a mărturisit că dorește să viziteze cât mai multe țări după ce pandemia va trece. De asemenea, aceasta are mai multe planuri, însă momentan dorește să le țină în secret.

Urmăriți Impact.ro și pe