Dana Rogoz și-a lăsat fanii muți de uimire. Fotografia postată la mai puțin de două luni după ce a născut

Diana Radu 08.07.2020, 09:02
Dana Rogoz și-a lăsat fanii muți de uimire. Fotografia postată la mai puțin de două luni după ce a născut

Dana Rogoz a postat o fotografie pe contul său de Instagram în costum de baie, care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Vedeta a devenit mamă acum mai puțin de două luni, însă este într-o formă fizică de invidiat și și-a recăpătat silueta de odinioară.

Cum arată Dana Rogoz la mai puțin de două luni după ce a născut

Vedeta a de devenit mamă pentru a doua oară pe data de 20 mai, atunci când a venit pe lumea micuța Leah Elena. Acum, Dana Rogoz este cea mai fericită și împlinită femeie fiind mamă și de băiețel și de fetiță. Acest lucru se vede cu ochiul liber și din poze, pur și simplu radiază de fericire.

În plus, actrița nu a luat prea mult în greutate în timpul sarcinii, ceea ce a ajutat-o să slăbească repede. Acum, proaspăta mămică atrată impecabil de bine și postează în costum de baie. Fanii au observat imediat că aceasta nu are nici urmă de grosime pe abdomenul perfect plat.

„Ședință foto pe terasa casei, acum. Mai facem o poză, mai oprim pentru a legăna bebelușa… Later edit: cel mai drăguț moment al zilei a fost cină, pe aceeași terasă, doar că la lumina lumânării” , a scris vedeta în dreptul fotografiei.

dana rogoz, nastere, silueta
Cum arată Dana Rogoz la mai puțin de două luni după ce a născut. Sursă foto: Instagram

„Nici nu se vede ca ai născut”

Postarea Danei Rogoz a atras numai cuvinte de laudă. Fanii au felicitat-o pentru modul în care arată având în vedere că abia a născut. De asemenea, fanii au fost uimiți și de faptul că nu se vede urma de la operația de cezariană.

„Super frumos arăți!”, „Nici nu se vede ca ai născut”, „Gata, ma apuc de sport mai serios. M-ai impulsionat! Ești superbă”, „Dacă ma gândesc bine ai și născut acum…. O lună sau două? Iar tu ai abdomenul plat”, „Ești foarte frumoasă, nici nu-ți vine sa crezi că ai născut doi îngerași! Felicitări!”, „Doamne, arăți minunat!!”, „Esti suuuuperbă! Arăți nemaipomenit”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe