Dana Rogoz, dezvăluiri emoționante despre crizele de plâns din spital. ”Mai venea câte o asistentă și se mira”

Iancu Andreea 04.06.2020, 18:10

Au trecut deja două săptămâni de când actrița Dana Rogoz a adus pe lume cel de-al doilea copil. De data aceasta, vedeta se bucură de prezența unei fetițe, pe care a numit-o Lia. Totuși, perioada de dinainte și de după naștere a fost una emoționantă. Actrița a povestit în detaliu prin ce a trecut cât a fost în spital.

Emoții copleșitoare la nașterea fetiței sale

Data de 20 mai este una ce a căpătat un alt sens pentru Dana. Vedeta a născut o fetiță minunată, dar a trecut prin emoții neașteptate.

Nu cred că mai trăisem vreodată până atunci așa emoții. Îmi făcusem testul covid cu o zi înainte, ieșise negatic, totul mergea conform planului. Dar emoțiile… oh Doamne… copleșitoare! Pe de o parte eram fericită și nerăbdătoare să îmi întâlnesc fetița, pe de altă parte mă rugam întruna ca ea să fie sănătoasă și să nu apară nicio problemă în timpul nașterii. Și mai era și gândul că în acest moment important al familiei noastre voi fi singură, povestea Dana Rogoz pe blogul său.

Actrița a mărturisit că a urmat cu sfințenie recomandările autorităților și medicilor. Astfel, vedeta și-a luat la revedere de la soțul său și de la cel mic în ușa spitalului. Ulterior a trecut prin procedura de triaj și a mers cuminte către salon. Pentru că este atentă la sănătatea membrilor familiei, Dana a decis ca micuța Lia să fie asigurată încă de la naștere. Așadar, în sala de operație, Danei i s-au recoltat celule stem dar și țesut placentar.

Când a venit asistenta să mă ia, am început iar să plâng. Pe drumul până la sală aveam contracții neregulate, dar care îmi tăiau genunchii. Din când în când, câte o asistentă se minuna fie de burta mea mică, fie de faptul că în punga mea pentru celule stem aveam două cutii, nu una, căci optasem pentru recoltarea de celule stem și din țesutul placentar. O asistentă chiar m-a întrebat îngrijorată dacă am gemeni.

Proaspăta mămică a fost compleșită de emoții la vederea micuței Foto - Facebook
Proaspăta mămică a fost compleșită de emoții la vederea micuței
Foto – Facebook

O mămică în lacrimi

Emoție și multe lacrimi de fericire. Acestea au fost elementele care au tronat în ziua nașterii. Dana a povestit cum au decurs primele momente, până să își vadă pruncul. Actrița a fost emoționată, a plâns și a tremurat din tot corpul de fericire că Lia este sănătoasă.

A început intervenția, eu tremuram în continuare. La un moment dat mi-a spus că urmează să iasă. Am început să plâng și să mă rog întruna să fie sănătoasă. Când i-am auzit strigătul… ce moment de fericire! Extaz! Hohot de plâns de fericire că micuța mea e sănătoasă.

Grijulie, Dana a decis să îi dea vestea cea bună și soțului său, Radu Dragomir. Actrița a mărturisit că a plâns extrem de mult la această a doua naștere, dat fiind și contextul pandemiei.

Două ore mai târziu revenea în salon, și-a sunat soțul, deja mort de îngrijorare, și i-a dat vestea cea bună. „L-am liniștit și am plâns – iar – amândoi de fericire. Da, am plâns foarte mult la această naștere. Mult mai mult decât la Vlad. Dat fiind tot contextul, emoțiile au fost mult mai mari, explica Dana pe blogul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...