Dana Budeanu, comentariu acid la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a remarcat la ținuta Primei Doamne

Andrei Simion 20.03.2023, 14:07

Dana Budeanu a publicat un comentariu acid la adresa lui Carmen Iohannis. Creatoarea de modă a remarcat un detaliu neplăcut la ținuta ce a fost purtată de prima-doamnă în timpul vizitei pe care a făcut-o, duminică, în Masdar City, un oraș situat lângă Abu Dhabi axat pe asigurarea unui grad ridicat de sustenabilitate, ca proiect de dezvoltare urbană.

Carmen Iohannis, criticată de Dana Budeanu

Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, a purtat o rochie albă scurtă, până deasupra genunchilor, cu mâneci medii, prinsă cu un cordon în talie. Prima-doamnă a avut părul prins cu o clamă la spate, detaliu ce nu a fost iertat de Dana Budeanu.

„Jos Chanel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a fost comentariul publicat de Dana Budeanu pe Instagram, alături de două imagini în care apare Carmen Iohannis, în timpul vizitei în Masdar City. „Când ai vizită oficială la 12:00 și grup pilates la 14:00”, a fost un alt comentariu acid publicat de o persoană la mesajul Danei Budeanu.

Carmen și Klaus Iohannis, în Masdar City
Carmen și Klaus Iohannis, în Masdar City

Carmen Iohannis, în vizorul Danei Budeanu

Aceasta nu a fost prima dată când Carmen Iohannis a intrat în vizorul Danei Budeanu. Creatoarea de modă a scris, în 2019, pe Instagram: „Niciodată în viața viețișoarelor și încă în zece vieți Sărutări de mâini doamnei Carmen, n-o va putea eclipsa niciodată vestimentar pe Melania Trump!”.

Comentariul a fost referitor la o ținută purtată de Carmen Iohannis la o reuniune a NATO ce a fost găzduită de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham. Prima-doamnă a României a purtat atunci o ținută realizată de stilistul român Andreea Tincu, care a descris-o drept: „o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment. La această rochie, prima-doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto și o poșetă, ambele de culoarea corai”.

În schimb, prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii de la acea vreme, Melania Trump, a purtat o haină galbenă cu glugă de la Valentino, din colecția de toamnă a anului 2019. Pe sub haină, soția lui Donald Trump a purtat o rochie fucsia pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași nuanță.

Urmăriți Impact.ro și pe