Melania Trump s-a săturat. Gestul neaşteptat făcut de soţia lui Trump la doar o zi de la plecarea din Casa Albă

Adina Saleh 21.01.2021, 20:00
Melania Trump s-a săturat. Gestul neaşteptat făcut de soţia lui Trump la doar o zi de la plecarea din Casa Albă

Donald Trump, fostul președinte americam împreună cu soția sa Melania au aterizat miercuri la Palm Beach unde au fost întâmpinați de un număr mare de admiratori.

Cei doi au aterizat cu puțin timp înainte ca actualul presedinte investit, Joe Biden să depună juramântul.

Aeronava cu care s-au deplasat a fost un avion Air Force One, care a zburat de la  baza aeriană Andrews, din Maryland.

Fostul președinte Trump și Melania își vor petrece următoarea perioadă la clubul lor din Mar-a-Lago.

Sute de susținători și simpatizanți ai fostului președinte i-au întâmpinat pe cei doi. Un șir lung de persoane s-a format de-a lungul șoselei care leagă aeroportul de Mar-a-Lago unde este reședința Trump. Oamenii i-au întâmpinat cu aplauze și pancarte, steaguri și tricouri în culorile drapelului american

Ce a făcut Melania Trump?

Soții Trump au ieșit din avionul cu care s-au deplasat, cu o oră înainte ca actualul președinte să înceapă depunerea jurământului.

Donald Trump le-a făcut cu mâna jurnaliștilor, in momentul coborârii din aeronavă.În schimb fosta primă doamna nu a schițat nicun gest, continuându-și drumul.

Fotografiile au ajuns repede pe rețelele de socializare și au readus în discuție zvonurile care circulau despre o posibila separare între cei doi.

În mass-media de peste ocea apăreau știri cum că Melania așteapta ca Donald Trump să-și încheie mandatul pentru a se despărți de el.

Donald Trump a avut un mandat de patru ani în fruntea conducerii Statelor Unite ale Americii. Este primul președinte din ultimii ani care nu a a avut parte de un al doilea mandat de președinte.

La ultimele alegeri prezidențiale Donald Trump a pierdut în fața lui Joe Biden.

Alegerea Melaniei pentru ultima zi ca Prima Doamna a fost o tinuta sobră, accesorizată. Designerii au observat in primul rand geanta exclusivista pe care a purtat-o Melania, un model Birkin al brandului Hermes, din piele de crocodil negru, cu o valoare estimata de 70 de mii de dolari.

Cine este Melania ?

Melania Trump, născută Melanija Knavs, la data de 26 aprilie 1970 în Republica Socialistă Slovenia, este un designer de bijuterii și ceasuri, fost model și femeie de afaceri americană de origine slovenă.

Este căsătorită din 2005 cu miliardarul american Donald Trump, fost afacerist imobiliar și fost fost președinte al SUA.

Născută în Iugoslavia , ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite în 2001 și cetățean în 2006.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI