Dan Bittman a răbufnit! Ce a putut să spună artistul după restricțiile anti-Covid din țară

Cristian Cojocaru, Badea Violeta 29.03.2021, 14:52
Dan Bittman a răbufnit! Ce a putut să spună artistul după restricțiile anti-Covid din țară

Dan Bittman a răbufnit cu privire la noile măsuri luate de către Guvern în scopul combaterii pandemiei de coronavirus. Cunoscutul artist a vorbit ieri în cadrul Antena3 despre aceste noi restricții, considerând că deși s-au respectat măsurile, s-a ajuns în același punct.

Dan Bittman a răbufnit cu privire la restricții

Cântărețul Dan Bittman a afirmat că actualele măsuri nu sunt luate de oameni raționali. Acesta a afirmat că deși a repectat regulile de protecție, țara a ajuns în același loc în care era în urmă cu un an. Artistul a mai menționat că ceea ce se întâmplă acum este de domeniul fantasticului.

”Sunt într-un județ cu incidență mică de sub 3 la mie, în care nu sunt restricții. Mi se pare în continuare, că ceea ce se întâmplă acum în București vizează inepția și lipsa de rațiune.  După cum am auzit, pentru că astăzi nu am fost în București, la toate magazinele deja sunt rafturile goale.

Iarăși urmăm un scenariu de acum un an, în care Guvernul s-a preocupat de noi și ne-a dat tot felul de soluții, dar se pare că am ajuns în același punct după un an de zile, la exact un an de zile, pentru că mâine este ziua mea și știu că mi-am petrecut-o atunci împreună cu copiii închis în casă, pentru că așa îmi spunea Guvernul”, a afirmat Dan Bittman pentru Antena3.

”Oamenii își fac cumpărăturile în viteză, rafturile sunt goale într-o grămadă de supermaketuri. E panică de pomană” - Dan Bittman
”Oamenii își fac cumpărăturile în viteză, rafturile sunt goale într-o grămadă de supermaketuri. E panică de pomană” – Dan Bittman

Artistul consideră că nu s-a schimbat nimic

Dan Bittman este de părere că deși a trecut un an de când sunt aplicate restricțiile, nimic nu s-a schimbat. Acesta mai adaugă faptul că nu poate crede în aceste măsuri și că restricțiile mai mult panichează oamenii care ”își fac cumpărăturile în viteză, rafturile sunt goale într-o grămadă de supermaketuri. E panică de pomană”. Solistul trupei ”Holograf” afirmă că această greșeală este a noastră din cauza alegerii pe care am făcut-o.

”Greşeala nu este a guvernanţilor, greşeala este a noastră, pentru că am ales greşit şi spun cu tărie lucrul acesta. Cei care ne conduc nu sunt capabili, în primul rând, să ne ţină liniştiţ, cum ar trebui. Am ascultat toate Guvernele care au fost de un an jumate încoace, tot poporul român văd că este cu mască pe stradă, intră în casă atunci când i se spune şi respectă regulile de distanţare. Din păcate, am ales greşit şi o spun cu toată seriozitatea.

Nişte oameni care nu au legătură cu oamenii, adică cu poporul pe care încearcă să îl conducă, înseamnă că nu sunt bineveniţi. Şi o spun din nou, cu toată responsabilitatea. Acolo este prima greşeală. Greşeala am făcut-o acum câteva luni când era 5 la mie gradul de infectare şi noi puteam să ieşim atunci liniştiţi. Nu ni se făceau restricţii, ba dimpotrivă eram îndemnaţi să mergem la vot. Atunci nu erau probleme. Eu nu cred în cifrele astea. Este un bussines excepţional pandemia aceasta şi unii oameni profită, normal, alţii sărăcesc”, a spus Dan Bittman, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe