EXCLUSIV FOTO Tino Furtună de la Holograf, surprins încălcând legea. Îi calcă pe urme colegului său, Dan Bittman?

Iancu Andreea 14.12.2020, 14:42
EXCLUSIV FOTO Tino Furtună de la Holograf, surprins încălcând legea. Îi calcă pe urme colegului său, Dan Bittman?

Regulile impuse de pandemie par să fie ignorate de către Tino Furtună de la Holograf. La fel ca și colegul său, Dan Bittman, Tino pare să se numere printre cei care contrazic autoritățile. Muzicianul a fost surprins încălcând una dintre măsurile obligatorii prin lege.

Cum a încălcat Tino Furtună legea în plină pandemie

Se pare că trupa Holograf se numără printre „coronasceptici”, de vreme ce solistul Dan Bittman și acum și Tino Furtună nu reușesc să se alinieze măsurilor impuse de autorități. În timp ce colegul său a oferit mai multe declarații prin care își motivează dezacordul față de regulile din pandemie, muzicianul Tino Furtună a fost surprins în timp ce mergea pe stradă fără să poarte mască de protecție.

Acesta se afla în zona Floreasca atunci când reporterii impact.ro au reușit să îl fotografieze intrând într-o clădire, fără masca de protecție. De asemenea, chiar dacă în preajma sa, pe stradă, se poate observa o altă persoană apropiându-se, muzicianul nu s-a sinchisit să își amintească de regulile impuse de către autorități. Astfel, Tino Furtună și-a continuat fără să probleme drumul către locația în care avea treabă.

Tino Furtună de la Holograf a fost surprins fără mască de protecție, în ciuda restricțiilor impuse de lege
Tino Furtună de la Holograf a fost surprins fără mască de protecție, în ciuda restricțiilor impuse de lege

Dan Bittman, petrecere de pomină. Solistul nu se teme de Covid-19

Unul dintre cei mai vehemenți artiști din România care și-a exprimat dezacordul față de restricții autorităților în contextul pandemiei, Dan Bittman, a fost protagonistul unui episod care nu se regăsește printre regulile acestui an. Deși petrecerile sunt interzise de o bună perioadă de timp, iar restaurantele și localurile sunt închise, Dan Bittman a reușit să petreacă fără restricții.

Alături de prietenii săi Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu, solistul de la Holograf a participat la o petrecere pe cinste, potrivit cancan.ro. Aceștia au fost filmați în interiorul unui local în timp ce distracția era în toi. Cel care anima atmosfera era chiar Radu Pietreanu ce interpreta o piesă la chitară, făcând pe plac lui Bittman, care aprecia momentul artistic. Deși părerea lui Pietreanu despre pandemie nu se cunosc, Mugur Mihăescu este un alt contestatar. Mai mult, afacerile comediantului de la Vacanța Mare au fost extrem de afectate de măsurile autorităților, el desfășurându-și activitatea în zona HoReCa.

De altfel, sătul de situația actuală, Bittman și-a spus of-ul în cadrul unui interviu pentru Gândul Live, unde a precizat că și-ar dori să moară și el de Covid, într-o încercare de a exprima disperarea care îl marchează din pricina pandemiei.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul, spunea Dan Bittman în interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...