Cum și-a pierdut milioanele Mihai Găinușă după cearta cu Șerban Huidu. Detalii neștiute despre fostul cârcotaș

Cristian Cojocaru 25.02.2021, 15:03
Cum și-a pierdut milioanele Mihai Găinușă după cearta cu Șerban Huidu. Detalii neștiute despre fostul cârcotaș

Șerban Huidu șo Mihai Găinușă reprezintă unele dintre cele mai cunoscute fețe din televiziune. După ce au scris istorie cu ajutorul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, peste Mihai Găinușă a dat ghinionul și și-a pierdut toate milioanele acumulate de-a lungul anilor.

Mihai Găinușă și-a pierdut milioanele agonisite

Comparativ cu Mihai Găinușă. Huidu pare a fi mult mai câștigat decât partenerul său de pupitru. După despărțirea de Găinușă, Șerban Huidu a avut foarte mult de pierdut, potrivit cifrelor înregistrate în actele contabile ale firmei sale de producție ”Hodoronc Tronc Production”. În 2014, atunci când s-a produs ruptura celebrului duo, cifra afacerilor lui Huidu s-a înjumătățit.

Astfel, de la cei 5,5 milioane pe care îi înregistra anterior, a ajuns la 2,2 milioane de lei. Prezentatorul a reușit să se ridice la loc, iar în ultimii șase ani, cifra de afaceri s-a ridicat la suma de 13,5 milioane de lei, ultimul profit net declarat fiind de 400.000 de lei. În anul 2019, când a depus ultimul bilanț, compania număra 8 angajați și datorii de 1,1 milioane de lei.

Mihai Găinușă nu se poate lăuda cu aceeași soartă. Moderatorul a ajuns să-și lichideze firma de producție ”Trosc Pleos Production” în anul 2016, atunci când cifra de afaceri înregistrată era de 13.400 de lei cu o pierdere de 195.000 de lei. Anterior scandalului pe care l-a avut cu Huidu, compania acestuia genera venituri de peste un milion de lei anual.

Găinușă a afirmat că ruptura s-a produs din cauza faptului că meritele nu i-au fost recunoscute
Găinușă a afirmat că ruptura s-a produs din cauza faptului că meritele nu i-au fost recunoscute

Meritele nu i-au fost recunoscute

În încercarea de a rezista pe piață, Mihai Găinușă s-a bazat pe pensiunea pe care o deține în Cheia. Din nefericire, banii par să fugă de el, înregistrând o balanță negativă de 41.000 de lei, la o cifră de afaceri de peste 500.000 de lei în anul 2019. Din cauza pandemiei, turismul a suferit grav anul trecut, lucru pe care cu siguranță l-a simțit și Mihai Găinușă. În acest moment, prezentatorul realizează un matinal în cadrul unui post de radio dar moderează și propriul canal YouTube care numără doar câteva sute de abonați.

Cearta din cei doi cârcotași a venit ca o adevărată surpriză pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta la acest lucru cum de altfel supărarea dintre cei doi rămâne în continuare un mister. Deși se specula că neînțelegerea dintre ei a pornit din cauza banilor, Găinușă a afirmat că singurul motiv din cauza căruia s-a produs ruptura a fost faptul că meritele sale nu au fost recunoscute. 

„Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, spunea Mihai Găinușă.

Urmăriți Impact.ro și pe