EXCLUSIV. Ce spune Dezbrăcatu când e întrebat despre războiul dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Codruț Kegheș s-a întors în Cronică deși plecase cu Găinușă

Simona Ecovoiu 15.02.2021, 17:16

Codruț Kegheș (48 de ani) a cunoscut celebritatea cu rolul ”Dezbrăcatu”, interpretat de 19 de ani, la ”Cronica Cârcotașilor”, emisiune difuzată de Prima TV, miercurea, de la ora 20.00. Actorul se amuză copios pe seama poreclelor cu care s-a căpătuit de când a intrat în pielea personajului îndrăgit de o țară întreagă: ”Nu mă deranjează, plus că am fost și Desfundatu’, Descleiatu’, Degeratu’. Acum, cu mască, sunt recunoscut chiar și după voce”, ne-a spus Codruț Kegheș, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro.

Artistul muncește enorm pentru show, alături de Șerban Huidu și de sexy-colegele lui, conștient fiind că o porție dublă de râs este benefică, la vreme de pandemie. Codruț își adoră fiul, care îi seamănă leit, nu privește cu ochi buni vedetele care au apelat la operații estetice, și crede că banalul buchețel de ghiocei este istorie, femeile devenind cu mult mai pretențioase.

Codruț Kegheș: ”E din ce în ce mai greu să aduci zâmbetul pe chipul oamenilor”

Codruț Kegheș care, pe 25 februarie, împlinește 49 de ani, ne-a oferit un interviu spumos, despre televiziune, bucătărie, adoratul său fiu, relaxantele vacanțe la rulotă, dar și despre vedetele tv care s-au înghesuit la operații estetice.

Dar, să începem mai întâi cu povestea rolului său, «Dezbrăcatu», care i-a adus popularitatea: ”În 2018, am luat premiul pentru cel mai longeviv personaj de după Revoluție și în cei 19 ani am tot schimbat mai multe costume, toate de la Cătălin Botezatu. Îmi aduc aminte că, acum 15 ani, am scos la licitație costumul lui «Dezbră» și banii strânși au fost donați unui orfelinat. La aceste vremuri «bune» e din ce în ce mai greu să aduci zâmbetul pe chipul oamenilor. «Cronicuța» are publicul ei și acum, cu toate schimbările în bine ale postului, sigur audiența e în creștere”.

EXCLUSIV. Ce spune Dezbracatu cand e intrebat despre razboiul dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa. Codrut Keghes s-a intors in Cronica desi plecase cu Gainusa
Codrut Keghes

”Și la 80 de ani, dacă îi mai apuc, o să fiu strigat tataia «Dezbră». Nu mă deranjează, plus că am fost și Desfundatu’, Descleiatu’”

Nu mulți știu, dar rolul lui a fost pus la adăpost, așa că nu poate fi copiat de nimeni: ”Dezbrăcatu’ este de mulți ani marca înregistrată la OSIM, de către Șerban Huidu, și sunt sigur că și la 80 de ani, dacă îi mai apuc, o să fiu strigat tataia «Dezbră». Nu mă deranjează, plus că am fost și Desfundatu’, Descleiatu’, Degeratu’. Acum, cu masca, sunt recunoscut chiar și după voce”, ne-a mai declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

Codruț, care a trecut printr-un divorț dureros, crede că femeile au devenit cu mult mai pretențioase, când este vorba de cadouri, și că tradiționalul buchețel de ghiocei nu mai impresionează: ”Ehe, mămicule, e o vorba legat de asta: «Băieții buni nu are noroc, dar nici femeile nu e oameni?». La ce vedem că se întâmplă în lumea modernă, legat de buchetul de ghiocei, poate face multe dacă îl congelezi și îl dăruiești în Dubai, Zanzibar sau Maldive. La cei 48 de ani ai mei, cred că încă poți face multe cu un gest simplu dăruit din suflet”. Este, evident, un apropo la adresa bombelor sexy, care au fost plimbate, de iubiții lor, în Dubai și în Maldive, cum e și cazul cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău.

”Fiul meu, Ștefan, este soarele meu și toată planeta ce se învârte în jurul lui, îl vreau sănătos și fericit!”

Codruț își adoră fiul, pe Ștefan, care îi seamănă leit, din punct de vedere fizic: ”Fiul meu, Ștefan, este soarele meu și toată planeta ce se învârte în jurul lui, îl vreau sănătos și fericit! Mergem la sport, activități, plimbări, dar partea cu școala, după un an de online…se dorește tot asta! Nu cochetează cu televiziunea, de curând și-a făcut un server și e pasionat de IT”, ne-a mai povestit Codruț.

Anul trecut, actorul a descoperit vacanțele la rulotă: ”De ceva timp am trecut la acest gen de recreere și odată cu pandemia mulți au trecut la concedii/ ieșiri de weekend cu autorulotă sau rulota. Viața la rulota este faină, în condițiile în care ai absolut tot ce ai nevoie și ești gospodar. Drumuri și locații de campat nu prea avem și, de aici, dacă nu ești atent, dezmembrezi mai tot din ea. Să ai și căsuță pe roți e minunat!”, susține Codruț.

”Vă invit la masa, mă relaxează mult partea asta cu gătitul și fac mai tot ce-mi trece prin cap, legat de arome, gusturi, timp de preparare, aspect în farfurie”

El este însă și un foarte bun bucătar: ”Vă invit la masa, mă relaxează mult partea asta cu gătitul și fac mai tot ce-mi trece prin cap, legat de arome, gusturi, timp de preparare, aspect în farfurie. Pe paginile mele postez aproape zilnic diverse rețete și sper că poate voi reîncepe emisiunea Chef Dezbracatu”.  

Codruț este finul de cununie al lui Mihai Găinușă, alături de care a lucrat la ”Cronica”. În 2014, el și Mihai au renunțat la ”Cronica Cârcotașilor”, dar iată că, la doi ani distanță, în 2016, Codruț a revenit la emisiunea care i-a adus celebritatea. Ce relație are acum cu Mihai Găinușă, după ce a reluat colaborarea cu ”rivalul” acestuia, Șerban Huidu?: ”Cu Mișu nu am vorbit de ceva vreme, îi doresc sănătate lui și familiei!”, s-a rezumat el să ne spună, evitând să mai pună paie pe foc. În ceea ce privește un top 3 cu cele mai operate vedete din România, Codruț ne-a declarat, cu umoru-i caracteristic: ”Poate să fac un top 300, pentru că acum mai greu găsești o vedetă fară «intervenții»”. În încheiere, Codruț Kegheș le-a făcut o urare sănătoasă fanilor săi: ”Vă doresc un an rentabil, sănătos, cu gust și miros!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...