Cum se termină o ceartă între Mircea Badea și Carmen Brumă. Cei doi sunt împreună de 21 de ani

Ana Ionescu 16.06.2021, 14:09
Cum se termină o ceartă între Mircea Badea și Carmen Brumă. Cei doi sunt împreună de 21 de ani

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Foarte discreți cu viața personală, cei doi nu au dat niciodată detalii despre relația lor și nici nu au intrat în vreun scandal. Sunt împreună de 21 de ani, iar recent Carmen a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre certurile pe care le are cu Mircea Badea şi cum reușesc să controleze momentele de tensiune care apar în cuplu.

Cum se termină o ceartă între Carmen Brumă și Mircea Badea. Cine cedează primul

Carmen Brumă a oferit recent un interviu, pentru viva.ro, în care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Mircea Badea. Iubita prezentatorului TV a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a dat detalii despre viața sa alături de bărbatul pe care îl iubește de peste 20 de ani.

Carmen a fost foarte sinceră și a recunoscut că există tensiuni între ea și Mircea Badea, însă  mereu discută şi ajung la un numitor comun. Certurile există și între ei, ca în orice alt cuplu, dar reușesc să le rezolve pe cele mai importante dintre ele. În ceea ce privește viața profesională, Carmen îl admiră enorm pe iubitul său și spune că acesta a reușit să atingă foarte multe recorduri în televiziunea din România. Îl numește chiar un „one man show, care face audienţe uriaşe.

„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a mărturisit iubita lui Mircea Badea.

La capitolul romantism, Carmen Brumă a mărturisit că nu sunt genul de persoane foarte siropoase. Pentru ei, important este respectul în cuplu și faptul că reușesc să formeze o echipă.

„Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul „romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială”, a mărturisit Carmen pentru sursa citată.

Cum se termina o cearta intre Mircea Badea si Carmen Bruma. Cei doi sunt impreuna de 21 de ani2
Cum se termina o cearta intre Mircea Badea si Carmen Bruma. Cei doi sunt impreuna de 21 de ani

De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea nu sunt căsătoriți, deşi au împreună un copil și formează un cuplu de ani buni. Într-un interviu dat în urmă cu mai mulți ani, iubita lui Mircea Badea a explicat de ce nu se căsătorește cu prezentatorul TV.

”De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami” , a declarat Carmen Brumă în urmă cu câţiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe