Cum se simte Elena Merișoreanu, după ce a fost infectată cu temutul virus. Cântăreaţa: „Nu mă gândeam că o să iau”

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 20.09.2021, 18:04
Cum se simte Elena Merișoreanu, după ce a fost infectată cu temutul virus. Cântăreaţa: „Nu mă gândeam că o să iau”

Vaccinată cu schema completă din primăvara acestui an, Elena Merișoreanu a fost infectată cu Covid-19. Artista a oferit detalii noi despre starea ei de sănătate și modul în care a evoluat boala, chiar de pe patul de spital.

Elena Merișoreanu a fost infectată cu Covid-19

După aproape o săptămână în care a avut simptome pe care le-a crezut cauzate de o banală răceală, Elena Merișoreanu a ajuns în spital, infectată cu Covid-19.

Încă internată, artista a intrat în direct, în ediția de luni a emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, dezvăluind care este starea ei de sănătate, dar și ce tratament primește împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Având în vedere că este vaccinată cu ambele doze, rapelul fiind făcut la sfârșitul lunii aprilie, nici măcar medicul de familie al artistei nu a crezut că putea fi vorba de coronavirus. Elena Merișoreanu nu își pate explica de unde a luat virusul, cu toate că a participat, în ultima vreme, la mai multe evenimente.

„Am fost răcită acum o săptămână rău de tot. Mă ustura în gât și mi-au spus medicii că așa începe acest covid-19. Nu a avut nimeni din familie, dar poți să știi la evenimente, câtă lume e, cine e bolnav? Mai respectă cineva, ceva, în ziua de azi? Nu știu de unde am luat, am fost la evenimente. Fac doar perfuzii, altceva nimic. Starea mea e foarte bună, dacă ar fi să plec, aș pleca mâine.

Sunt internată de vineri seara. Sunt vaccinată cu ambele doze, ultima am făcut-o la sfârșitul lui aprilie – 1 mai. Cine a făcut dozele, face o stare ușoară. Eu nu am făcut febră deloc, am dat-o și pe aerul condiţionat…”, a mărturisit Elena Merișoreanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, după cum notează jurnaliștii de la playtech.ro.

Cum se simte Elena Merișoreanu, după ce a fost infectată cu temutul virus
Elena Merisoreanu

„Și-au făcut toți testele”

Cu toate astea, Elena Merișoreanu se consideră un caz norocos, neavând niciun episod de febră. Primele semne de întrebare au apărut în momentul în care și-a dat seama că și-a pierdut gustul și mirosul. Un test a oferit diagnosticul final.

Niciun alt membru al familiei nu a fost infectat, artista dezvăluind că toți s-au testat.

„Nu mă gândeam să iau. Medicul de familie m-a tratat pentru răceala până când nu am mai avut miros sau gust. Atunci mi-a făcut test, am ieșit pozitivă și a chemat salvarea. Copiii și nepoții nu au nimic, ei nu stau cu noi. Și-au făcut toți testele”, a adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...