EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, atac dur la adresa soţului Mădălinei Manole. De ce îl acuză pe Petru Mircea: “E un tiran” EXCLUSIV

Oana Pascaru 08.07.2021, 16:29
Elena Merișoreanu, atac dur la adresa soţului Mădălinei Manole. De ce îl acuză pe Petru Mircea: “E un tiran” EXCLUSIV

Petru Mircea și Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, sunt în război de 11 ani. Mai nou, Petru Mircea și-a somat cumnatul să nu mai posteze pe Facebook fotografii cu celebra lui soră, pentru că doar el deține marca Mădălina Manole. În caz contrar, îl invită la Tribunal. Indignată de această nedreptate, solista de muzică populară Elena Merișoreanu a luat atitudine: “Petru Mircea este un tiran ieșit din comun”, a declarat artista, pentru impact.ro.

Petru Mircea, fostul soț aș Mădălinei Manole, atacat de Elena Merișoreanu. Care este motivul ultimului scandal

Petru Mircea i-a interzis cumnatului său, Marian Manole, să mai folosească numele Mădălinei Manole, pe motiv că este marcă înregistrată de el, la OSIM. Marian este însă decis să meargă în instanță, pentru a-și face dreptate.

“Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt: 1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal!

Madalina Manole, Petru Mircea si Marian Manole, fratele artistei
Madalina Manole, Petru Mircea si Marian Manole, fratele artistei

Mădălina Manole, brand înregistrat

Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Este sora mea și nicio lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că, și după 11 ani de la moartea ei, se vorbește despre Ea!

Maian Manole socate la licitație lucruri de-ale Mădălinei Manole pentru a face rost de bani de procese

Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați!

O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță!”, și-a vărsat of-ul Marian Manole, pe pagina sa de Facebook.

Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Petru Mircea: ”Mi se pare un tiran ieșit din comun!”

Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Marian Manole.

“Da, îl cunosc pe Petru, normal! Este un tiran ieșit din comun. Nu înțeleg de ce face atâta rău. El s-a trezit în averea fetei. Eu un om dezumanizat, cred că banul l-a dezumanizat. Este foarte urât ce face. Să îi dea în judecată familia, nu cred că are ce face, sunt frați de sânge Mădălina cu Marian.

Am pe cineva în Ploiești și îmi spune că la mormântul Mădălinei Manole tot timpul este curat, sunt mereu lumânări aprinse și flori. Și nu cred că Petru face toate aceste lucruri. Există un Dumnezeu acolo sus și are grijă de toate”, ne-a spus Elen Merișoreanu.